Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 259 (6969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În spatele gratiilor

Tânărul de 26 de ani care a produs accidentul pe trecerea de pietoni, arestat preventiv pentru 30 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de 26 de ani din comuna Mitocul Dragomirnei care a produs accidentul grav pe trecerea de pietoni din municipiul Suceava, în urma căruia o femeie a murit, iar fiica acesteia se află în stare gravă la spital, a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În urma accidentului petrecut miercuri la prânz, pe numele lui Iulian Chetrariuc fusese emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind, în urma audierilor, introdus în arestul IPJ Suceava. Joi după-amiază, magistrații instanței de judecată în fața căreia a ajuns autorul accidentului, cu propunere de arestare preventivă, și-au însușit propunerea procurorilor și l-au trimis după gratii.

 

Tânărul care a provocat accidentul a declarat că se grăbea

Cercetările întreprinse de polițiști au arătat faptul că principalul vinovat de comiterea gravului accident este șoferul autoturismului Audi, Iulian Chetrariuc, de 26 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. Polițiștii Biroului Rutier, care au făcut măsurătorile la fața locului și l-au audiat pe cel de la volan, au stabilit că acesta nu a acordat prioritate de trecere femeii și copilului acesteia, pe marcajul de trecere pentru pietoni. Tânărul are permis de conducere de un an de zile, martorii spunând despre mașina pe care o conducea în momentul accidentului că avea viteză mare. Chetrariuc ne-a declarat că a încercat să evite impactul, dar era deja prea târziu când victimele i-au apărut brusc în față: ”Nu puteam să frânez, nu puteam să frânez. Eram pe a doua bandă aici, veneam, nu știu cât veneam de încet. M-am trezit prea târziu, m-am trezit cu amândouă în față. Ea a venit pe prima și eu am vrut să le ocolesc și ea a sărit în fața mea. A ieșit deodată în fața mea, am vrut să o iau pe aici și ea a sărit în fața mea.”Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la spital i s-au prelevat două mostre de sânge pentru a se stabili dacă nu a consumat alte substanțe interzise. El a fost audiat în timpul după-amiezii de miercuri, fiind acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore de către polițiștii Biroului Rutier Suceava, fiind introdus seara în arestul IPJ Suceava. În timpul zilei de joi, Iulian Chetrariuc a fost audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care au propus arestarea preventivă a tânărului, pentru comiterea celor două grave infracțiuni. Magistrații Judecătoriei Suceava, reuniți în ședință ieri după-amiază, au emis pe numele său un mandat de arest preventiv pentru 30 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânărul de 26 de ani care a produs accidentul pe trecerea de pietoni, arestat preventiv pentru 30 de zile.
 Vizualizări articol: 6104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tânărul de 26 de ani care a produs accidentul pe trecerea de pietoni, arestat preventiv pentru 30 de zile5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Huidu? trimis de
(16 nov 2018, 14:47:00
Mă bucur dacă s-a schimbat legea între timp că eu nu-mi aduc aminte ca Huidu, care a omorât 3 persoane, să fi făcut vreo oră de pârnaie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei