Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 259 (6969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mai ceva ca în filme

O tânără le-a cerut ajutor poliţiştilor pentru a-şi găsi iubitul. Aceştia au legat-o pentru că era urmărită general

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 24 de ani, din Constanţa, care era dată în urmărire generală în urma unei condamnări pentru furt, a venit de bunăvoie la sediul Poliţiei municipiului Suceava, însă pentru o cu totul altă problemă. Tânăra le-a cerut poliţiştilor ajutor pentru a-l găsi pe prietenul ei, căruia voia să-i spună că vrea să fie soţia lui. Pare o poveste ireală, însă acesta este cazul cu care s-a confruntat, miercuri noapte, ofiţerul de serviciu de la Poliţia municipiului Suceava. În jurul orei 22.30, la sediul poliţiei municipale, de lângă Kaufland, s-a prezentat o tânără care era agitată şi incoerentă şi care i-a spus poliţistului că vrea să îşi convingă prietenul să vină la această instituţie şi să-i spună că vrea să-i fie soţie. Prietenul este tot din Constanţa şi era şi el venit la Suceava, însă tânăra nu mai reuşise să dea de urma sa. Aşa cum este şi normal, poliţistul a legitimat-o întâi pe fată, fiind vorba de o anume Mihaela Beatrice Teslaru, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Constanţa. După cum sunt procedurile, poliţistul a făcut verificări în baza de date cu privire la persoana din faţa sa. Aceasta figura ca urmărită din data de 19 octombrie, fiind condamnată definitiv la o pedeapsă de 3 ani de închisoare pentru furt calificat. Tânăra habar nu avea că este condamnată, pentru că s-a mutat în ultima perioadă dintr-o localitate în altă. Ea nu a luat parte la proces şi probabil că, fiind plecată de la domiciliu, nici nu a primit vreo citaţie. Cert este că fără să vrea, aceasta s-a predat.

Mihaela Beatrice Teslaru figurează cu două condamnări pentru furt date de Judecătoria Constanţa. Iniţial, aceasta primise doi ani de închisoare cu suspendare, însă, pentru că a recidivat, a fost trimisă în judecată din nou, tot pentru furt calificat. În al doilea dosar, aceasta a primit un an de închisoare pentru furt calificat. Totodată, judecătorii au revocat beneficiului suspendării condiţionate a pedepsei de doi ani închisoare, de la prima sentinţă. A rezultat astfel condamnarea la o pedeapsă de trei ani de închisoare în regim privativ de libertate.

Tânăra nici măcar nu a făcut recurs faţă de decizia Judecătoriei Constanţa, prin care a fost condamnată la cei 3 ani de închisoare.

După ce sentinţa a rămas definitivă, iar inculpata nu a fost găsită la domiciliul său din Constanţa, s-au demarat procedurile pentru ca tânăra să fie dată în urmărire generală. Ea a devenit oficial urmărită general din 19 octombrie, fără a fi identificată până miercuri noapte, când s-a prezentat de bunăvoie la Poliţia municipiului Suceava.  

Beatrice-Mihaela Teslaru a fost reţinută la sediul poliţiei până la sosirea din teren a unei patrule de siguranţă publică, care a escortat-o, miercuri noapte, către Penitenciarul Botoşani. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără le-a cerut ajutor poliţiştilor pentru a-şi găsi iubitul. Aceştia au legat-o pentru că era urmărită general.
 Vizualizări articol: 2830 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O tânără le-a cerut ajutor poliţiştilor pentru a-şi găsi iubitul. Aceştia au legat-o pentru că era urmărită general5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei