Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 259 (6969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Avantaj Federer

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Când vine vorba despre tenis, iar în această perioadă tot vine, subiectul despărțirii Simonei Halep de antrenorul Darren Cahill este unul care trebuie dezbătut în amănunt. Părerea mea este oarecum în contradicție cu ceea ce se vehiculează, dar o voi păstra pentru gura sobei, atunci când și tenisul, aflat la ora Turneului Campionilor, dar și fotbalul vor tăcea.

Tocmai am asistat la rezultatul care aproape că îl califică din oficiu pe Federer în semifinale la Londra: Thiem, cu două înfrângeri în primele două meciuri, l-a învins pe Nishikori în minimum de seturi. Japonezul, care începea competiția cu victorie clară la Federer (2-0 la seturi), n-a mai câștigat set după asta, ba chiar a încasat o ”lăptăreasă” (0-6) și două bețe (1-6). Așadar, aseară Roger se va fi găsit în fața liderului Anderson cu o misiune facilă, aceea de a nu pierde drastic. Practic, dacă nu se repetă ”catastrofa” niponă, adică Roger să piardă cu scor de maidan, acesta își va fi asigurat calificarea în semifinale. Mai mult, în cazul unei victorii, indiferent cu ce scor, elvețianul va fi câștigat grupa!

N-are rost să facem speculații despre o eventuală întâlnire Djokovic-Federer în semifinale, întrucât ambii pot ocupa oricare dintre locurile 1 și 2 în grupele lor. Ar fi culmea ca această întâlnire să aibă loc, dar în scenariul Roger – lider în grupa Hewitt, Nole – secund în grupa Kuerten! După cum am văzut, lui Federer îi era suficientă o victorie cu Anderson pentru a câștiga grupa, în timp ce pentru evenimentul ”Nole pe locul 2” trebuie îndeplinite azi două condiții: mai întâi, victorie Isner cu Zverev, apoi victorie Cilic cu Djokovic.

În ceea ce privește meciurile disputate între timp, n-a mai fost loc de surprize, dar un lucru tot trebuie consemnat. Într-un sondaj făcut de o publicație de peste ocean, la rubrica ”pe cine ați alege să servească într-un game de care depinde viața dumneavoastră?”, cel mai votat a fost Isner. Ei bine, în meciul cu Cilic, după un set în care a fost devastator, servind uneori și cu peste 230 km/h, Isner a suferit nu mai puțin de 3 break-uri la rând!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Avantaj Federer.
 Vizualizări articol: 1367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Avantaj Federer5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei