Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 259 (6969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Comunicat începere proiect „CONSTRUIRE SAT DE VACANŢĂ MĂRŢIŞORUL CACICA”, cod SMIS 114107

S.C. MĂRŢIŞORUL COM S.R.L., cu adresa în Sat Pârteştii de Sus, Comuna Cacica, Str. Centru, nr. 551, Jud. Suceava, cod poștal 727097, a semnat Contractul de finanțare nr. 3373 în data de 24.10.2018 pentru proiectul cu titlul „CONSTRUIRE SAT DE VACANŢĂ MARTIŞORUL CACICA”, cod SMIS 114107, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacitaților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

 

Valoarea totală a proiectului este de 9.506.055,52 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 4.278.965,82 lei.

 

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord - Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

 

Obiectivul general al proiectului este acela că satul de vacanţă să pătrundă şi să-şi creeze un loc important pe această piaţă a turismului ca element ce contribuie la dezvoltarea turismului în ţinutul Bucovinei, respectiv în comuna Cacica, zonă bogată în resurse şi potenţial turistic, în istorie, tradiţii şi obiceiuri, monumente importante şi meşteşuguri specifice, şi doreşte a se alătura acelor actori capabili de a asigura servicii turistice de cea mai bună calitate. Astfel este necesară crearea unei unităţi noi de cazare, precum şi crearea tuturor condiţiilor pentru turişti.

 

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Crearea unei noi unităţi de cazare- Sat de vacanţă**, ce va avea aspectul unei structuri de cazare spaţioase, armonioase şi echilibrate, într-un cadru natural deosebit.
  2. Adaptarea sistemului de management la cerinţele moderne în domeniul turismului, prin achiziţia de active necorporale, care constau într-un software pentru managementul unităţilor de cazare, certificarea sistemelor de management şi a unui serviciu/proces, precum şi participarea firmei la două târguri de turism la nivel internaţional. Activităţile de modernizare a sistemului de management fac parte din activităţile specifice priorităţii de investiţie, iar realizarea lor reprezintă o oportunitate pentru firmă.
  3. Achiziţionarea de servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiţii de performanţă (proiectare şi asistenţa tehnică din partea proiectantului, verificare tehnică, consultanta, , servicii dirigenţie de şantier, audit, publicitate). Pentru implementarea proiectului în cele mai bune condiţii, aceste servicii sunt absolut necesare.

 

Perioada de implementare a proiectuluieste de 43 luni, respectiv între data 01.05.2017 și data 30.11.2020, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

 

Grupul țintăeste format din: grupuri de familii, iubitori ai turismului religios şi cultural, turişti interesaţi de agrement, sport şi relaxare, instituţii - pentru organizarea de servicii de protocol, turişti romani şi cu precădere turişti străini, organizarea de pachete complete pe segmente de piaţă – sejururi pentru firme, grupuri organizate de copii şi studenţi din ţară şi străinătate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat începere proiect „CONSTRUIRE SAT DE VACANŢĂ MĂRŢIŞORUL CACICA”, cod SMIS 114107.
 Vizualizări articol: 1801 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat începere proiect „CONSTRUIRE SAT DE VACANŢĂ MĂRŢIŞORUL CACICA”, cod SMIS 1141070.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei