Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 256 (6966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incendiere

O femeie a ajuns cu arsuri la spital, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 57 de ani, din comuna Moldoviţa, a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi pe mâini, după ce a încercat să aprindă focul folosind benzină. În urma aprinderii sticlei cu benzină a urmat un incendiu, iar în locuinţă au fost distruse mai multe bunuri.

Alarma a fost dată printr-un apel la 112 duminică după-amiază, în jurul orei 17.00, când un vecin anunţa faptul că la locuinţa femeii izbucnise un incendiu. Pentru localizarea şi stingerea acestuia au acţionat echipajele de pompieri voluntari ai comunei Moldoviţa. Un echipaj al ambulanţei a preluat-o pe femeie şi a transportat-o la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, de unde, diagnosticată cu arsuri de gradele I şi II pe faţă şi pe mâini, a fost transferată la o clinică de arşi din municipiul Iaşi. Cercetările întreprinse de pompieri şi poliţişti au arătat faptul că incendiul a izbucnit în momentul în care femeia a încercat să aprindă focul. Ea a folosit pentru asta o sticlă în care avea benzină, iar în momentul în care a aprins chibritul sticla a luat foc. În acel moment ea a aruncat sticla în cameră, aprinzându-se astfel mai multe bunuri din bucătărie, precum aragazul, maşina de spălat, televizorul, un dulap şi alte obiecte. În procesul-verbal încheiat de pompieri, cauza probabilă a incendiului este stabilită a fi chibritul şi modul greşit de aprindere a focului. Cercetările sunt continuate şi de către poliţişti, în cadrul unui dosar de „distrugere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”.

 

Un incendiu a cuprins un apartament din Câmpulung Moldovenesc

În aceeaşi seară, în jurul orei 21.00, locatarii unui bloc situat pe strada Molidului din Câmpulung Moldovenesc au sesizat producerea unui incendiu printr-un apel la 112. La faţa locului au intervenit cu trei autospeciale de stingere, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD pompierii Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la etajul IV al blocului. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără în interiorul apartamentului, existând pericolul de propagare la acoperişul blocului şi la locuinţele învecinate.

Au ars sufrageria şi holul pe o suprafaţă de aproximativ 40 metri pătraţi, corpuri de mobilier, electrocasnice şi haine, iar bucătăria şi dormitorul s-au degradat parţial din cauza fumului, prejudiciul fiind de aproximativ 20.000 de lei.

Conform declaraţiei proprietarului, un bărbat de 59 de ani, incendiul a izbucnit în sufrageria apartamentului, probabil din cauza scrumului de la o ţigară, deoarece apartamentul nu este racordat la reţeaua de curent electric şi nu are sobe pentru încălzire. Din constatarea efectuată de reprezentanţii ISU Câmpulung Moldovenesc, cauza probabilă a incendiului este ,,fumatul în locuri nepermise”, având ca mijloc de producere scrumul unei ţigări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a ajuns cu arsuri la spital, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină.
 Vizualizări articol: 1334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O femeie a ajuns cu arsuri la spital, după ce a încercat să aprindă focul cu benzină0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei