Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 256 (6966)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un preot beat la volan a accidentat două femei, din care una a murit, după care a fugit

Miercuri, 14 Noiembrie 2018 (08:48:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Update: Preotul băut a intrat într-un grup de trei femei, toate angajate ale Spitalului de Recuperare Neuropsihiatrică din  Mitocu Dragomirnei. La ora accidentului femeile veneau spre casă, de la serviciu. Una dintre ele nu a fost atinsă de mașină. 

Marți noapte, pe numele preotului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în  baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene. 

 

Un preot care s-a urcat la volan în stare de ebrietate a provocat o nenorocire marţi seară, intrând cu autoutilitara Volkswagen LT pe care o conducea în două femei care se deplasau pe marginea drumului. Mai mult, după impact, preotul a părăsit locul faptei, fiind identificat după aproximativ o oră de către poliţiştii rutieri.

Maşina pe care a condus-o la momentul accidentului a fost găsită în curtea locuinţei acestuia, prezentând mai multe avarii specifice impactului cu cele două victime. Poliţiştii l-au pus să sufle în etilotest, rezultând concentraţia de 0,88 mg per litru alcool pur în aerul expirat.

Din primele cercetări rezultă că preotul George Ionuţ Apetrei, de la parohia „Sf. Mucenic Gheorghe” - Mitocu Dragomirnei 2, în timp ce se deplasa pe drumul județean 208D pe direcţia dinspre Mitoc spre Suceava, a acroşat două femei care circulau pe acelaşi sens în faţa sa, una în vârstă de 41 de ani, iar cealaltă de 59 de ani. La faţa locului au intervenit pompierii militari de la detaşamentul Suceava, iar cele două femei au fost preluate de două ambulanţe SMURD. Una dintre femei, cea în vârstă de 41 de ani, era în stop cardio-respirator şi în scurt timp a fost declarată decedată. A doua femeie a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluată de medici pentru investigaţii suplimentare. La spital a fost adus şi preotul George Ionuţ Apetrei, căruia i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge. Acesta va răspunde pentru comiterea a cel puţin patru infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Suceava urmau să stabilească pe parcursul nopţii ce măsuri vor fi luate faţă de cel care a provocat accidentul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un preot beat la volan a accidentat două femei, din care una a murit, după care a fugit.
 Vizualizări articol: 9876 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Un preot beat la volan a accidentat două femei, din care una a murit, după care a fugit4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei