Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 242 (6952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat penal

A provocat un accident şi a demontat plăcuţele cu numerele maşinii, după care a dispărut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma unui accident produs de un şofer care a dispărut după producerea impactului. Înainte de a pleca de la faţa locului, acesta a demontat plăcuţele cu numerele de înmatriculare ale maşinii, fiind identificat de poliţişti după câteva ore, la domiciliu.

Accidentul s-a petrecut joi seara, în jurul orei 19.00, pe drumul comunal 15C, în afara localităţii Fântâna Mare. Aflat la volanul unui autoturism marca VW, un localnic în vârstă de 41 de ani a pierdut la un moment dat controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism Mini, condus de o tânără de 26 de ani, din municipiul Fălticeni. În urma impactului, tânăra de la volanul autoturismului Mini, precum şi o femeie de 47 de ani, din Fântâna Mare, pasageră în autoturismul VW, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Municipal Fălticeni pentru acordarea de îngrijiri medicale. Medicii le-au diagnosticat cu contuzie frontală şi contuzie toracică, în cazul şoferiţei din Fălticeni, şi cu contuzie cervicală, în cazul femeii de 47 de ani. Cele două victime din accident nu au necesitat internarea în spital, iar în urma testării cu aparatul etilotest a şoferiţei de 26 de ani, rezultatul a fost negativ.

Imediat după producerea accidentului, bărbatul de la volanul autoturismului VW a demontat plăcuţele de înmatriculareşi a plecat de la faţa locului. În urma măsurilor întreprinse de poliţişti, în jurul orei 23.00, conducătorul autoturismului VW a fost identificat la domiciliul său, însă el a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. El a fost transportat apoi la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără a avea încuviinţarea poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A provocat un accident şi a demontat plăcuţele cu numerele maşinii, după care a dispărut.
 Vizualizări articol: 2421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A provocat un accident şi a demontat plăcuţele cu numerele maşinii, după care a dispărut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei