Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 242 (6952)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Casa de Cultură

Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, pe tărâmul umbrelor şi al luminii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară (CTIA) Suceava şi-a ales cei mai frumoşi şi talentaţi boboci joi, 25 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, într-un spectacol care s-a desfăşurat în „Împărăţia umbrelor şi a luminii”. Aceasta a fost tema Balului Bobocilor 2018, temă pe care cele 11 perechi de boboci au reuşit în mare parte să o respecte, atât prin ţinutele pe care le-au ales, cât şi prin dialogurile pe care le-au purtat în cadrul probei de aptitudini. „Lupta” dintre bine şi rău, dintre lumină şi întuneric a fost reflectată şi în decorul spectacolului, în intro-ul balului, în tot regatul CTIA, din care învingători au ieşit toţi elevii de clasa a IX-a.

 

Au participat şi au câştigat

După multe ore de muncă şi emoţii, bobocii pretendenţi la titlurile de Miss şi Mister au rămas cu o experienţă unică, una dintre cele mai frumoase la cei 15 ani ai lor. Fiecare boboc s-a prezentat în faţa susţinătorilor din sală, foarte mulţi şi gălăgioşi, dar şi în faţa juriului, în felul său... vorbind despre pasiunile lui, despre visuri, unii în versuri, alţii nu, dar mânaţi de acelaşi sentiment frumos al învingătorului. Da, cu toţii sunt câştigătorii unei competiţii în care au dansat mai multe stiluri, au schimbat mai multe ţinute bine alese, în concordanţă cu tărâmul de pe care au venit pe scenă, al umbrelor sau al luminii, au intrat în pielea unor personaje din poveşti cunoscute, în războiul binelui şi al răului (binele a învins mereu!), la fel, purtând ţinute cât mai apropiate cu cele ale personajelor adevărate, iar, la final, au purtat ţinute elegante, care le scoteau în evidenţă rafinamentul şi bunul-gust.

Stângăciile inerente la probele de dans şi aptitudini au făcut ca spectacolul să fie mai savuros, iar concurenţii să primească şi mai multe încurajări din public.

 

Cântec, dans, teatru

Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară a fost prezentat de elevii Diana Popovici, Nicoleta Bolocan, Denisa Ivănuţă, Bogdan Tucaliuc şi Sergiu Aioanei. Din programul balului nu au lipsit momente muzicale de bună calitate, fie că a fost muzică uşoară (Iasmina Bandol, Emanuela Miller, care a interpretat piesa „You raise me up” - Josh Groban, moment în care elevii din sală şi-au aprins lanternele de la telefoane şi au creat o atmosferă foarte frumoasă), hip-hop (George Bucătar, Marius Moscaliuc, Drutzu), muzică populară (multe aplauze a primit momentul în care trei eleve au interpretat cântecul „Acasă-i România”, piesa interpretei Laura Olteanu), dans modern (Fire Girls), Kangoo Jumps, dar şi câteva scenete interpretate de elevi ai Colegiului Alimentar Suceava.

Liceenii de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară au mai scris o poveste şi în acest an, pe tărâmul umbrelor şi al luminii, de această dată, şi deja se gândesc ce temă să aleagă pentru anul viitor.

 

Festivitatea de încoronare a reginei şi a regelui, dar şi a prinţilor şi a prinţeselor

După mult cântec, dans şi voie bună, la final a urmat „festivitatea de încoronare a reginei şi a regelui, dar şi a prinţilor şi a prinţeselor”, premierea celor mai frumoşi şi talentaţi boboci din clasa a IX-a. Juriul a decis: Miss Boboc 2018 - Regina Balului - Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară a fost aleasă Crina Senic; Mister Boboc 2018 - Regele Balului - Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară este Robert Spătariu. Juriul a desemnat, apoi, prinţii şi prinţesele de pe locurile II şi III. Locul II a fost ocupat de Elena Bălăţel şi Iustin Florea, iar pe Locul III au urcat Aida Polocoşer şi Eduard Apostol.

Organizatorii au pregătit flori şi cadouri pentru câştigători. Înainte de premiere, au fost chemaţi pe scenă de prezentatori, pentru a fi aplaudaţi de întreaga sală, elevii care s-au ocupat de organizarea balului, în mare majoritate din clasele terminale (a XII-a), dar şi câţiva elevi din clasele a XI-a (care preiau ştafeta pentru anul următor). Profesorii organizatori: Tatiana Hladiuc – directorul Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară, Maria Reuţ - director adjunct, Monica Lepcaliuc - coordonator programe şi proiecte educative, Cristina Lupan şi Cătălina Tanasă.

 

Matteo a ridicat publicul în picioare

Invitatul special al Balului Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară (CTIA) Suceava a fost Matteo, pe numele adevărat  Matei Vasiliu, unul dintre cei mai la modă cântăreţi din showbizul românesc. Artistul a fost însoţit de Gabi Bagu, un tânăr talentat din Bucureşti, care şi-a descoperit pasiunea pentru muzică în urmă cu câţiva ani. Gabi îl are ca mentor pe Matteo, cu care a interpretat mai multe piese şi joi seară, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, artiştii fiind susţinuţi prin aplauze şi ţipete de publicul din sală.

Din echipa lui Matteo au mai făcut parte doi dansatori şi band-ul (toboşar, chitarist şi DJ). Liceenii au cântat împreună cu artiştii mai multe piese cunoscute: “Panama”, „Dar-ar naiba“, hit-ul "Push it" (imn al poşetelor), „Andale”, „Constantine”, „Nevinovat”, ”Cum e Ea” (piesa nouă a lui Gabi Bagu). Fanele lui Matteo au ţipat mult şi i-au strigat în repetate rânduri numele.

Artistul le-a spus liceenilor de la CTIA Suceava că se înclină în faţa lor pentru că „voi vedeţi tot ce este frumos”, apreciind faptul că publicul din Suceava este unul foarte cald, motiv pentru care, împreună cu echipa sa, a aplaudat atitudinea şi felul în care s-au manifestat tinerii pe întreaga perioadă a spectacolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, pe tărâmul umbrelor şi al luminii.
 Vizualizări articol: 3752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Balul Bobocilor organizat de Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava, pe tărâmul umbrelor şi al luminii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei