Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 236 (6946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Șofer acuzat că a acroșat cu maşina o adolescentă pe bicicletă și a părăsit locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din orașul Vicovu de Sus este acuzat de comiterea a două infracțiuni, după ce a acroșat cu maşina o biciclistă care circula pe marginea drumului și a părăsit apoi locul accidentului.

Joi dimineață, în jurul orei 08.00, un tânăr de 29 de ani se afla la volanul unui autoturism Audi A4, înmatriculat în Irlanda, și circula pe Calea Cernăuți, dinspre Frontieră spre Vicovu de Jos. La un moment dat, cel de la volan nu a observat o biciclistă care circula pe marginea drumului și a acroșat-o cu maşina, fata de 18 ani fiind accidentată ușor. După impact, tânărul de la volan a discutat cu tânăra rănită și a transportat-o la locuința acesteia, după care a dus-o la liceu, unde ea este elevă. Conducătorul mașinii implicate în accident a discutat și cu părinții victimei, în speranța că se poate împăca cu aceștia. Cel aflat la volan și tânăra de 18 ani rănită în urma accidentului nu au sesizat poliția despre producerea accidentului, însă în cursul serii care a urmat, fata a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la Spitalul Municipal Rădăuți, unde medicii au diagnosticat-o cu policontuzie șold, gambă, gleznă şi antebraţ stâng. Atât tânăra, cât și șoferul autoturismului au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer acuzat că a acroșat cu maşina o adolescentă pe bicicletă și a părăsit locul accidentului.
 Vizualizări articol: 1705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer acuzat că a acroșat cu maşina o adolescentă pe bicicletă și a părăsit locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei