Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 236 (6946)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Da, Simona, aşa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În mod evident, de o bună bucată de vreme, avem de a face cu un aşa numit "caz Halep". Acesta este alcătuit din două componente: cea sportivă şi cea financiară. Planul sportiv este reprezentat de disperarea cu care Simona a alergat după trofeul care îi lipsea din panoplie: un titlu de Grand Şlam care să-i confirme şi valoarea personală, şi locul 1 în lume pe care, iată, dă să îl păstreze pentru cel de-al doilea an consecutiv, ceea ce ţine doar de calendar, nu şi de rezultate, întrucât acesta nu îi mai este ameninţat de nimeni. Adversarele care o puteau depăşi nu traversează nici ele vreun vârf de formă, ba unele dintre ele se mai confruntă şi cu probleme medicale, astfel încât, dacă-mi este permisă o glumă cam mârlănească, Simona nu putea găsi o perioadă mai bună pentru a se accidenta! Faptul că după ce a câştigat Roland Garros-ul nu a mai reuşit decât încă un triumf, în celelalte turnee pierzând cel mai frecvent în primul tur, nu este o nenorocire. Explicaţia ar fi atât fireasca deconectare după câştigarea turneului parizian, cât şi problemele medicale pe care, sărăcuţa, cred că le-a ascuns o bună bucată, încercând să-şi conserve poziţia în clasament, cu evidente riscuri. A fost acuzată că s-a înscris în turnee doar pentru a le bifa şi pentru a-şi adjudeca astfel bonusul de un milion de euroi. Da, şi? Păi dacă ăsta e regulamentul, să-i fie de bine şi să se bucure de ei! Repet: cred totuşi că principalul argument pentru prezenţa ei la acele turnee a fost dorinţa de a acumula puncte spre a nu pierde locul 1. Acum, când sezonul e pe sfârşite, iar locul îi este securizat, slavă Domnului că a găsit timp şi dorinţa de a se trata aşa cum se cuvine. Am mai scris şi asta, anume că între trasul cu dinţii de carieră şi renunţarea la aceasta în favoarea sănătăţii nu există o altă opţiune decât sănătatea. Aş fi foarte bucuros ca Simona să se dreagă cu unguente, masaje, buruieni şi ceaiuri. Nu cred însă că hernia de disc e tratabilă astfel. Iar dacă o fi să fie nevoie de operaţie, ea trebuie făcută fără ezitare. Sănătate, Simona, dă-l naibii de Masters! Noi te iubim şi dacă nu eşti acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Da, Simona, aşa.
 Vizualizări articol: 1723 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Da, Simona, aşa5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei