Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 oct 2018 - Anul XXIII, nr. 228 (6938)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Direcţia Regională de Drumuri Iaşi anunţă oficial începerea lucrărilor la centura Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi a anunţat în mod oficial că au început lucrările pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei. Potrivit DRDP Iaşi, constructorul desemnat prin contract a început de marţi, 9 octombrie a.c., efectiv, lucrările la varianta ocolitoare Suceava, prin decopertarea stratului suport şi aprovizionarea cu material pietros în vederea aşternerii.

Reamintim că DRDP Iaşi a semnat ordinul de execuţie a lucrărilor pentru începutul lunii octombrie a.c., până la această dată fiind executate foraje şi alte lucrări de amenajare a şantierului. Ordinul de execuţie a lucrărilor la varianta ocolitoare a Sucevei are ca bază acordul-cadru încheiat pe 24 august cu asocierea de firme câştigătoare a licitaţiei, formată din Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL şi SC Calcarul SRL. Contractul are o valoare de 61,2 milioane de lei, fără TVA, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind de nouă luni.

Primul dintre cele trei tronsoane ale şoselei de centură, în lungime de circa 5 km, a fost finalizat şi a fost dat în folosinţă în martie 2015, în timp ce celelalte două tronsoane, cu lucrări executate în proporţie de 85%, au fost abandonate de ani de zile.

Mai trebuie spus că noii indicatori tehnico-economici pentru finalizarea rutei ocolitoare a municipiului Suceava au fost aprobaţi în şedinţa din iunie a Guvernului României, valoarea investiţiei la centura de ocolire a municipiului Suceava ajungând la suma de 399,935 de milioane de lei, adică 87,7 milioane de euro pentru un drum de 12,4 km cu două benzi, 16 poduri şi 48 de podeţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Regională de Drumuri Iaşi anunţă oficial începerea lucrărilor la centura Sucevei.
 Vizualizări articol: 2285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Direcţia Regională de Drumuri Iaşi anunţă oficial începerea lucrărilor la centura Sucevei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei