Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 202 (6912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Activităţi recreative

La finalul vacanței de vară, a treia tabără pentru copii organizată în Protoieria Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru al doilea an consecutiv, parohia Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, încheie seria celor trei tabere de vară organizate anual în Protopopiatul Fălticeni. La tabăra “Bucuria Prieteniei”, desfăşurată în săptămâna premergătoare începutului anului şcolar 2018 - 2019, au participat 30 de copii din parohie, dar şi din alte localităţi din ţară care şi-au petrecut vacanţa la bunici.

Activităţile au început cu citirea rugăciunilor de dimineaţă în biserica parohială şi cu prezentarea programului zilei de părintele paroh Tudor Andrioaia. Repartizaţi în trei grupe, copiii au colorat şi confecţionat steaguri tricolore, au scris compuneri ce au avut ca subiect teme legate de Anul Omagial al Unităţii de Credinţă şi de Neam în Patriarhia Română, au învăţat cântece patriotice şi dansuri populare. După masa de prânz au fost organizate jocuri şi întreceri sportive sub genericul “Atleţii bucuriei şi ai credinței”. Pe lângă părintele paroh Tudor Andrioaia, copiii i-au avut ca îndrumători pe învăţătorul Pavel Gagiu şi profesorul de educaţie fizică Adrian Ilioaia, de la Şcoala Gimnazială “Hatmanu Şendrea”, din Dolheştii Mari.

La finalul taberei toţi participanţii au fost răsplătiţi cu diplome de participare şi dulciuri, dar şi cu promisiunea părintelui paroh Tudor Andrioaia de a mai organiza astfel de activităţi la nivelul parohiei.

“Această activitate a avut un real succes, bucuria copiilor s-a observat din plin, sinceritatea şi dăruirea cu care au participat m-au impresionat profund. Deşi suntem o comunitate mică, sămânţa credinţei şi a iubirii de neam din inima acestor copii este un exemplu pentru noi toţi şi ne motivează pe mai departe să-i iubim şi să le fim mereu alături spre slava lui Dumnezeu şi dăinuirea neamului nostru românesc”, a precizat părintele Tudor Andrioaia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La finalul vacanței de vară, a treia tabără pentru copii organizată în Protoieria Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La finalul vacanței de vară, a treia tabără pentru copii organizată în Protoieria Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei