Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 202 (6912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Interactiv

Expoziția „The Human Body Adventure” de la Iulius Mall poate fi vizitată până pe 16 septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Experimente, „operații chirurgicale”, curiozități despre corpul uman, fotografii haioase și multe alte surprize îi așteaptă pe copiii care vor vizita expoziția interactivă „The Human Body Adventure”, deschisă la parterul Iulius Mall Suceava până pe 16 septembrie.Copiii cu vârsta între 5 și 14 ani pot avea parte de o experiență fascinantă, participând la expoziția „The Human Body Adventure”, organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina. Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, cei mici pot descoperi corpul uman, prin joc și joacă. Costumați cu halate de doctori, timp de 50 de minute, cei mici pornesc într-o incursiune în care află cum funcționează creierul și cele cinci simțuri, auzul, văzul, pipăitul, mirosul și gustul, descoperă informații și curiozități despre schelet și oase, mușchi și piele, cum funcționează inima și sistemul respirator, fac experimente și multe altele. Expoziția beneficiază de sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași, ai cărei studenți le explică informațiile pe înțelesul lor. Elemente de butaforie de o calitate excepțională, precum cele de muzeu, o masă de operație interactivă și o aplicație de realitate augmentată cu ajutorulcăreia pot vedea organele interne și mișcarea lor fac experiența și mai captivantă. Micii „doctori” pot face și fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final primesc diplome de merit. Prețul unui bilet este de 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.comsau la telefon 0230/208.700. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Expoziția „The Human Body Adventure” de la Iulius Mall poate fi vizitată până pe 16 septembrie.
 Vizualizări articol: 1384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Expoziția „The Human Body Adventure” de la Iulius Mall poate fi vizitată până pe 16 septembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei