Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 202 (6912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Implicare

Cursuri Cambridge și program de activități după ore, pentru elevii Școlii Gimnaziale Ipotești

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii claselor 0 – VIII de la Școala Gimnazială Ipotești beneficiază, din acest an, de pregătire Cambridge - cursuri de limbă engleză, finalizate cu testare și certificate Cambridge. Directorul școlii, Loredana Corjuc, a declarat, ieri, că lectorii de la Centrul Cambridge vor veni mâine la Ipotești pentru a stabili ultimele detalii. Loredana Corjuc a afirmat că ședințele de limba engleză se vor desfășura de două ori pe săptămână, după amiaza, în fosta școală Tișăuți, actualmente grădiniță. ”Clădirea are patru săli de curs și a fost renovată anul trecut. Dimineața avem o grupă de grădiniță, după-amiaza folosim spațiul pentru diverse activități cu elevii noștri”, a spus directorul Corjuc, menționând că pentru început își propune ca școala să aibă trei-patru grupe de copii care să frecventeze cursurile Cambridge.

Specific cursurilor Cambridge pentru copii este că se lucrează cu profesori examinatori Cambridge,  că în cadrul unor activități dinamice și interactive copilul învață să comunice natural în limba engleză și să își folosească cunoștințele în situații de zi cu zi. La final, cursanții susțin un test, finalizat cu certificat Cambridge.

Pe lângă aceste cursuri, părinții elevilor din Ipotești își mai pot înscrie copiii la programul de activități de după-amiază, organizat tot în clădirea fostei școli de la Tișăuți. Programul se desfășoară după orele de curs, în intervalul orar 12.00-16.00, cu participarea unor profesori de limba engleză, de muzică, de arte plastice și de alte discipline, în funcție de solicitările părinților și de nevoile copiilor. Loredana Corjuc a subliniat că, dacă părinții solicită, elevii pot fi îndrumați și ajutați și la temele pentru a doua zi.

Anul trecut, în acest program pentru timpul liber au fost înscriși 40 de elevi, însă școala dispune de capacitatea și de logistica necesară pentru aproximativ 100 de elevi. „În următoarele două săptămâni vom avea întâlniri cu comitetul de părinți, vom centraliza cererile și vom începe programul. Sunt solicitări pentru toate grupele de vârstă, chiar și de la grădiniță”, a mai spus directorul Loredana Corjuc.

Elevii înscriși în program sunt transportați de la școala centrală din Ipotești la cea din Tișăuți imediat după cursuri, cu microbuzul școlar. Pentru masa de prânz copiii vin cu pachețel de acasă, la Tișăuți având condiții optime să-și încălzească mâncarea, însă Loredana Corjuc spune că va discuta cu părinții posibilitatea ca hrana să fie livrată de o firmă de catering.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cursuri Cambridge și program de activități după ore, pentru elevii Școlii Gimnaziale Ipotești.
 Vizualizări articol: 1935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cursuri Cambridge și program de activități după ore, pentru elevii Școlii Gimnaziale Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei