Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 202 (6912)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

CJ Suceava alocă 25.000 de lei pentru un nou site de promovare turistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava va aloca o sumă de 25.000 de lei pentru conceperea unui nou site de internet pentru promovarea turistică a judeţului. Într-un anunţ postat de CJ Suceava se precizează că această decizie a fost luată deoarece actualul site de internet al Consiliului Naţional de Informare și Promovare Turistică Suceava (CNIPT), www.turism-suceava.ro, nu mai corespunde cerinţelor actuale ale turiștilor, atât din punct de vedere tehnic, cât și din punct de vedere al design-ului. În anunţul pentru achiziţia directă a serviciului de proiectare a unui nou site se spune că prin intermediul noii pagini de internet care va fi creată pentru serviciul de turism al CJ Suceava se dorește îmbunătăţirea imaginii CNIPT, promovarea corespunzătoare și în timp real a evenimentelor pe care această instituţie le organizează sau la care ia parte, o conectivitate activă cu reţelele de socializare și o deschidere mai mare către potenţialii turiști. Noul site de promovare trebuie să conţină informaţii despre Bucovina, despre cum poate să ajungă un turist în această zonă a ţării și cum călătorește în Bucovina. În structura site-ului trebuie să se regăsească și informaţii despre structurile de alimentaţi publică și de primire turistică, centrele de informare turistică, dar și informaţii despre zonele turistice Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, Vatra Dornei, Rădăuţi – Siret și Fălticeni. Pe noul site va fi o secţiune specială cu experienţe trăite în Bucovina, legate de multiculturalitate, tradiţii, obiceiuri, meșteșuguri sau gastronomie. Site-ul de internet va conţine și un calendar al evenimentelor din judeţ, precum și o hartă interactivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava alocă 25.000 de lei pentru un nou site de promovare turistică.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CJ Suceava alocă 25.000 de lei pentru un nou site de promovare turistică1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei