Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 sep 2018 - Anul XXIII, nr. 198 (6908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 6 – 12 septembrie

 

Campania de responsabilitate socială „Cumperi tu, primesc și ei!”

Salvați Copiii România și Alexandria Librării organizează și în acest an Campania de responsabilitate socială „Cumperi tu, primesc și ei!”, ediția a IV-a. Organizatorii își reunesc forțele și în 2018 pentru a le oferi copiilor o șansă la educație. În perioada 1 - 30 septembrie, clienții care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de Alexandria Librării și vor face orice achiziție din oricare din librăriile Alexandria aflate în 12 județe ale țării vor sprijini și copiii nevoiași înscriși în programele Salvați Copiii România. Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către Organizația Salvați Copiii România 1% din cifra de afaceri. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură din Alexandria Librării se alătură acestei campanii și face un gest concret de încurajare a educației.

 

„The Human Body Adventure”, la Iulius Mall

Iulius Mall Suceava îi surprinde pe copii, la început de an școlar, cu o activitate educativă, dar și foarte distractivă. Copiii vor deveni „medici” și vor afla multe lucruri noi despre corpul uman, la „The Human Body Adventure”. Activitatea este organizată de Iulius Mall Suceava, în parteneriat cu Centrul Medical Bucovina, și beneficiază de sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. „Începând de joi, 6 septembrie, și până duminică, 16 septembrie, te invităm la cea mai interactivă și educativă expoziție cu tematică medicală, o experiență recomandată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani”, spun organizatorii. Zilnic, între orele 10.00 și 20.00, la parterul Iulius Mall Suceava, cei mici se vor aventura, prin joc și joacă, într-o incursiune educațională captivantă, care îi va ajuta să descopere corpul uman. Pe lângă informațiile dobândite, prichindeii vor avea parte și de momente distractive. Fiecare zonă a expoziției îi invită să participe activ la descoperirea corpului uman. Micii „doctori” vor putea face fotografii haioase, la panourile transparente cu sistemele vieții, iar la final vor primi diplome de merit. Prețul unui bilet este 10 lei, iar rezervările se pot face prin e-mail la adresa rezervari@iuliusmall.com sau la telefon 0230/208.700.

 

Vineri, 7 septembrie

31 de lucrări în acuarelă expuse la Galeria de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni

Artistul fălticenean Alexandros Pintilii Karciucas expune, în perioada 7 - 12 septembrie, la Galeria de Artă „Ion Irimescu” din Fălticeni, 31 de lucrări în acuarelă. Lucrările au fost realizate în perioada 2017 – 2018. Vernisajul va avea loc vineri, 7 septembrie, la ora 17:00, și va fi deschis de graficianul Mihai Pânzaru PIM. În vârstă de 32 de ani, pictorul Alexandros Karciucas are în palmares numeroase participări în expoziții ale acuareliștilor, organizate în România, Bulgaria, Italia, Grecia, Serbia și Anglia, iar numeroase lucrări ale sale se află în colecții private din țară și din străinătate. În anul 2017 pictorul a fost acceptat ca membru al Birmingham Watercolor Society, o societate cu o tradiție de peste 100 de ani. Artistul este unul dintre cei mai apreciați pictori acuareliști din România. Activitatea pictorului cu dublă naționalitate, română și greacă, a fost reflectată până acum în reviste importante dedicate artei și designului din Franța (Pratique des Arts), Statele Unite ale Americii (International Watercolor Book 2), România (Luxury) și (Fashion Premium Magazine).

 

Lansări de carte la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera”

Vineri, 7 septembrie, de la ora 14:00, în Sala „Elena Greculesi”, la Biblioteca Bucovinei „I. G. Sbiera” Suceava, va avea loc un eveniment cultural remarcabil, lansarea a trei volume: „Vestirile” de Roman Istrati, „Vestirile” de Ion Drăgușanul și „Memoria retinei” de Radu Bercea. Intrarea este liberă.

 

PIT STOP – diagnosticare auto gratuită în parcarea Shopping City Suceava

Vineri, 7 septembrie, sucevenii au oportunitatea de a-și testa gratuit autovehiculele, între orele 09:00 – 18:00, în parcarea Shopping City Suceava, unde se va desfășura campania de creștere a siguranței în trafic, Pit Stop, inițiată de Motor Center. Campania demarată are ca scop creșterea siguranței rutiere prin atragerea atenției șoferilor cu privire la importanța verificării la timp a mașinii. Inițiatorii campaniei oferă sucevenilor oportunitatea de a-și supune mașina unor teste esențiale și de a preveni astfel eventuale evenimente neplăcute sau periculoase. În cadrul campaniei vor fi efectuate gratuit verificări ale sistemelor de siguranţă ale autovehiculelor (sistem de frânare, amortizoare, baterie, antigel, sistem de iluminat etc). Fiecare testare durează aproximativ 5 minute, iar la sfârşitul verificărilor specialiştii Auto Check Center, asistaţi de reprezentanţii Motor Center, vor oferi tuturor automobiliştilor detalii despre starea tehnică a autovehiculelor. De asemenea, cei prezenţi vor primi consiliere gratuită şi oferte pentru remedierea defectelor constatate la maşinile testate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei