Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 182 (6892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Manevră greşită

Patru răniţi au ajuns la spital, după ce o şoferiţă nu s-a asigurat la plecarea de pe loc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O coliziune dintre două autoturisme, cauzată de o manevră de plecare de pe loc, a băgat patru persoane în spital. Accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 12.00, pe un drum judeţean din localitatea Pocoleni, în comuna Rădăşeni. O manevră de plecare de pe loc a unei şoferiţe de 43 de ani, din Fălticeni, aflată la volanul unui autoturism marca Chevrolet, fără a se asigura în prealabil, a dus la acroşarea maşinii conduse de aceasta de către un autoturism marca Audi, condus de un tânăr de 23 de ani, care circula dinspre Horodniceni spre Fălticeni. În urma impactului, patru persoane au fost rănite destul de grav şi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Între victime s-au aflat o fetiţă de numai 2 ani, pasageră în Chevrolet, care a fost transportată la spitalul din Fălticeni, după care a fost transferată la Suceava, unde a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie cerebrală, precum şi un bărbat de 45 de ani, din acelaşi autoturism, diagnosticat cu traumatism din accident rutier.

Din cealaltă maşină, un bărbat de 48 de ani a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu o contuzie frontală parietală dreapta, iar şoferul autoturismului Audi, de 23 de ani, din comuna Rădăşeni, a ajuns la spital cu o plagă contuză frontală şi plagă excoriată cot drept. În urma testării alcoolmetrice a celor doi conducători auto s-a constatat că femeia nu consumase alcool, în timp ce tânărul de 23 de ani de la volanul autoturismului Audi avea o alcoolemie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din primele verificări vinovată de producerea accidentului se face femeia care nu a acordat prioritate de trecere vehiculului care circula pe drumul prioritar. Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru răniţi au ajuns la spital, după ce o şoferiţă nu s-a asigurat la plecarea de pe loc.
 Vizualizări articol: 2837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru răniţi au ajuns la spital, după ce o şoferiţă nu s-a asigurat la plecarea de pe loc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei