Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 182 (6892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără reacţie

Oboseala la volan a făcut trei victime, în două accidente produse în aceeaşi noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Oboseala la volan este una dintre cauzele producerii unor accidente, mai ales în timpul nopţii sau al perioadei din zi de după prânz. Două astfel de accidente produse în acelaşi timp pe şoselele din judeţ, la miezul nopţii dinspre duminică spre luni, au făcut trei victime, care au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Un prim accident l-a avut protagonist pe un tânăr de 26 de ani, din comuna Ciprian Porumbescu, care în jurul orei 02.30, în timp ce conducea un autoturism Audi pe DN 2, în comuna Vadu Moldovei, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontală cu un copac.

În urma impactului violent, tânărul de la volan a fost transportat la spital de un echipaj al ambulanţei, fiind diagnosticat cu traumatism de coloană lombară, paraplegie lombară şi parafareză membre inferioare, fiind transferat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a rămas internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ceilalţi trei ocupanţi ai maşinii au scăpat din fericire nevătămaţi şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii cercetează în continuare cazul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Un alt accident a făcut două victime, la aceeaşi oră

La aceeaşi oră, pe şoseaua care leagă Gura Humorului de Suceava, un alt grav accident având aceleaşi cauze a făcut două victime. În timp ce conducea un autoturism Opel pe DN 17, o tânără de 29 de ani, din oraşul Dolhasca, a aţipit la volan din cauza oboselii, a pierdut controlul autoturismului, care a pătruns pe sensul opus de mers şi s-a răsturnat după impactul cu şanţul din partea stângă a drumului. În urma producerii accidentului, cei doi ocupanţi ai autoturismului au fost răniţi şi transportaţi de două echipaje ale ambulanţei la spital, tânăra fiind diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral, contuzie de genunchi drept şi contuzie de gambă stângă. Bărbatul de 35 de ani aflat pe scaunul din dreapta şoferului a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea cunoştinţei. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, cercetările fiind continuate pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oboseala la volan a făcut trei victime, în două accidente produse în aceeaşi noapte.
 Vizualizări articol: 5257 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Oboseala la volan a făcut trei victime, în două accidente produse în aceeaşi noapte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei