Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 182 (6892)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vicepremierul Paul Stănescu şi-a petrecut în Bucovina minivacanţa de Sfânta Maria

Duminică, 19 August 2018 (15:13:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Paul Stănescu, şi-a petrecut în Bucovina minivacanţa de Sfânta Maria. Paul Stănescu a venit ca turist, în Bucovina, alături de întreaga sa familie, părinţi şi copii, împreună cu care a vizitat mai multe lăcaşuri de cult, precum şi Cetatea de Scaun a Sucevei. Aşa cum ne-a declarat, vicepremierul Paul Stănescu a ales să-şi petreacă această minivacanţă în Bucovina la invitaţia „colegului şi prietenului meu”, senatorul PSD de Suceava Ioan Stan.

În cele câteva zile petrecute în judeţul Suceava, Paul Stănescu a vizitat mănăstirile Suceviţa şi Putna, dar şi Cetatea de Scaun a lui Ștefan cel Mare, acolo unde a fost însoţit de parlamentarii suceveni Ioan Stan şi Alexandru Rădulescu. „Am venit aici la invitaţia colegului şi prietenului meu, domnul senator Ioan Stan. M-am simţit foarte bine şi am ţinut în mod special să vin la Cetatea de Scaun a Sucevei, unde am aflat foarte multe date pe care practic nu le-am găsit în literatura noastră sau în atât cât am citit eu despre Ștefan cel Mare”, a spus vicepremierul Paul Stănescu. Alături de familie, acesta a vizitat cetatea, dar şi taberele trupelor care au participat la Festivalul de Artă Medievală „Ștefan cel Mare”.

La finalul vizitei de la Cetatea de Scaun a Sucevei, Paul Stănescu a ţinut să le recomande tuturor să vină în Bucovina, pe care o consideră „o zonă minunată a acestei ţări”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vicepremierul Paul Stănescu şi-a petrecut în Bucovina minivacanţa de Sfânta Maria.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vicepremierul Paul Stănescu şi-a petrecut în Bucovina minivacanţa de Sfânta Maria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei