Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 170 (6880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetat penal

Bosâncean încătuşat de poliţişti, după ce a făcut scandal în trafic şi la spital

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul băut al unei autoutilitare, care a provocat intenţionat o tamponare cu un moped aparţinând unui bărbat cu care se afla în conflict, a fost încătuşat de poliţişti, după ce a provocat un adevărat scandal la locul faptei şi mai apoi la spital, unde a fost dus pentru recoltarea probelor de sânge.

Incidentul petrecut într-o parcare din satul Bosanci a avut loc duminică seara, în jurul orei 23.45, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ipoteşti fiind anunţaţi printr-un apel la 112 despre faptul că un conducător auto a provocat un accident rutier şi face scandal.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că în jurul orei 23.40, un bărbat se afla cu mopedul marca Honda în faţa magazinului ”La Suciţi” din comuna Bosanci, când de pe drumul judeţean 208A s-a apropiat de el o autoutilitară marca VW Caddy, condusă de localnicul Ioan C., de 31 de ani, care s-a dat jos şi a început să înjure. El s-a urcat apoi la volanul maşinii şi a lovit cu partea din faţă mopedul Honda care era parcat în apropiere, acesta prăbuşindu-se pe asfalt.

Poliţiştii l-au testat pe conducătorul autoutilitarei cu aparatul etilotest, înregistrând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fiind condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru recoltarea probelor biologice şi stabilirea alcoolemiei, Ioan C. a devenit recalcitrant, adresând injurii celor de faţă, motiv pentru care a fost încătuşat. Ioan C. a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge, motiv pentru care pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de recoltare de probe biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bosâncean încătuşat de poliţişti, după ce a făcut scandal în trafic şi la spital.
 Vizualizări articol: 1787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bosâncean încătuşat de poliţişti, după ce a făcut scandal în trafic şi la spital0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei