Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 170 (6880)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconştienţă

Motociclistul rănit grav în accidentul rutier de vineri era drogat cu cocaină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Testele toxicologice efectuate lui Emanuel T., grav rănit într-un accident de motocicletă care a avut loc vineri seara, au arătat că acesta consumase cocaină. Din primele investigaţii, se pare că tânărul este consumator cronic de droguri, ceea ce adaugă şi sevrajul la multiplele probleme medicale pe care le are. Ieri, chirurgii de la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava l-au operat cu succes pe Emanuel, astfel că deocamdată problemele la nivelul organelor interne au fost rezolvate.

Medicul-şef al secţiei Anestezie-Terapie Intensivă din spital, dr. Dorin Stănescu, a declarat că tânărul a fost supus, ieri, unei intervenţii de completare a hemostazei practicată în urgenţă imediat după accident, adică, altfel spus, i-a fost cusut ficatul rupt în accident. „Pacientul este stabil şi sperăm să nu apară complicaţii, din cauza fracturilor costale. Urmează rezolvarea problemelor ortopedice”, a declarat medicul, care a completat că intervenţiile chirurgicale care urmează presupun transfuzii de sânge şi a făcut un nou apel la donare. „Consumul de sânge în spital este foarte mare şi facem în continuare apel la familie, la prieteni, să meargă la Centrul de Transfuzii să doneze. În weekend avem câteva pungi de sânge pe tot spitalul; este necesară donarea pentru că altfel nu avem de unde să luăm sânge”, a subliniat medicul.

Reamintim că Emanuel T., în vârstă de 24 de ani, a suferit un grav accident rutier pe Calea Unirii din municipiul Suceava, la intersecţia cu drumul de acces dinspre parcarea Shopping City.

 

Motociclistul a intrat în intersecţie pe roşu şi s-a izbit într-un taxi

Deşi nu avea permis de conducere, Emanuel conducea o motocicletă Kawasaki dinspre Burdujeni spre centrul oraşului. La intersecţia cu zona de ieşire dinspre Shopping City, tânărul a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan - taxi, condus de Mihai M., în vârstă de 36 de ani, din comuna Ipoteşti. Din cercetările poliţiştilor rutieri rezultă că şoferul a pătruns în intersecţie pe culoarea verde a semaforului electric destinat vehiculelor care circulau dinspre parcarea Shopping City, către cartierul Burdujeni, în timp ce motociclistul era pe roşu.

Momentul impactului a fost surprins de o cameră de pe bordul unei maşini. Pe imagini se vede cum motociclistul a trecut de pe banda I pe banda a II-a, probabil pentru a evita maşinile care urmau să iasă de pe drumul secundar. Motociclistul a intrat în intersecţie pe roşu şi s-a izbit în maşina care ieşea din parcare pentru a face stânga, spre Burdujeni.

Impactul a fost deosebit de violent pentru tânărul de 24 de ani. Casca i-a protejat capul, dar restul corpului a suferit multiple fracturi şi leziuni interne: un rinichi a făcut pur şi simplu „explozie” şi a trebuit extirpat, ficatul a fost rupt şi au fost necesare două intervenţii chirurgicale pentru hemostază şi aproape toate oasele sunt rupte.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pe numele lui Emanuel T. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările urmând a fi extinse şi pentru infracţiunea de consum de substanţe interzise.

Şoferul de pe autoturismul taxi a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. 

Imaginile care surprind momentul accidentului pot fi urmărite pe site-ul cotidianului nostru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclistul rănit grav în accidentul rutier de vineri era drogat cu cocaină.
 Vizualizări articol: 5118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Motociclistul rănit grav în accidentul rutier de vineri era drogat cu cocaină1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei