Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 105 (6815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Perfecţionare

Peste 2.000 de cadre didactice şi auxiliare au parcurs programe de formare continuă furnizate de Casa Corpului Didactic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Peste 2.000 de cadre didactice şi didactice auxiliare din judeţul Suceava au fost cuprinse, pe parcursul acestui an şcolar, în activităţi de formare continuă furnizate de Casa Corpului Didactic (CCD) „George Tofan”.

Prof. Elena Manuela David, directoarea instituţiei, a menţionat în cadrul unei conferinţe de presă că CCD Suceava are o activitate continuă de formare a personalului didactic şi didactic auxiliar, 2.250 de cadre fiind înscrise la cursurile avizate sau acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale, organizate de instituţie în anul şcolar 2017-2018. 

Aceste cursuri sunt susţinute de profesori formatori acreditaţi, din învăţământul preuniversitar sau universitar. CCD Suceava are în ofertă 15 cursuri acreditate (de la 60 de ore la 120 de ore) şi alte zeci de cursuri avizate, oferta completă putând fi consultată pe pagina on-line a instituţiei.

Cât priveşte activităţile cultural-educative unde Casa Corpului Didactic a fost iniţiator sau coiniţiator, Elena Manuela David a amintit de trei dintre acestea: Salonul Internaţional de carte „Alma Mater Librorum”, de la Universitatea ”Ştefan cel Mare” Suceava, Clubul de Storytelling şi Concursul Naţional „CDIdei în cărţi”, aflat în derulare, unde sunt înscrise 70 de echipe şi 152 de elevi. Etapa naţională a celei de-a doua ediţii a concursului va fi găzduită de Muzeul Bucovinei, în data de 19 mai.

„În activităţile pe care le desfăşurăm avem cinci parteneri mari: Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, CJRAE - Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională, Teatrul Municipal <Matei Vişniec>, Centrul Cultural Bucovina şi Muzeul Bucovinei, alături de alţi 82 de parteneri unităţi şcolare”, a mai explicat David.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 2.000 de cadre didactice şi auxiliare au parcurs programe de formare continuă furnizate de Casa Corpului Didactic.
 Vizualizări articol: 1842 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 2.000 de cadre didactice şi auxiliare au parcurs programe de formare continuă furnizate de Casa Corpului Didactic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei