Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 105 (6815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Porţi deschise

OSF Global Services, în dialog cu studenţii programelor de IT din Universitatea din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania multinaţională de dezvoltare software, soluţii eCommerce şi cloud OSF Global Services a organizat luni, 7 mai, în parteneriat cu Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, evenimentul „Ziua Porţilor Deschise la USV”.

Evenimentul a constituit o oportunitate pentru studenţii care urmează cursurile programelor de studii Calculatoare, Automatică şi informatică aplicată, Electronică aplicată şi Informatică economică, să afle cât mai multe despre compania OSF şi despre posibilităţile de dezvoltare profesională în domeniul IT. De asemenea, dezbaterile interactive au avut scopul de a oferi sfaturi practice referitoare la procesul de recrutare şi provocările asociate profesiei de programator. Vizita studenţilor la sediul companiei a cuprins o prezentare a profilului de activitate şi un tur ghidat, cu o sesiune de cunoaştere directă a echipei de profesionişti care lucrează în producţie.

Menţionăm că acest eveniment a fost precedat de vizita membrilor Asociaţiei FIRESC a studenţilor Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor la sediul local al companiei OSF (Strada Armenească nr. 2), la finele lunii aprilie. 

Toate aceste experienţe au avut scopul de a aduce în prim-plan pentru studenţi oportunităţile şi modul în care ar trebui să se pregătească pentru întâmpinarea lor, dar şi posibilităţile de a accesa locurile de muncă din domeniul IT fără a avea experienţă anterioară într-o firmă, beneficiile reale şi perspectivele de dezvoltare în carieră.

"Aceste evenimente se desfăşoară în contextul dezvoltării continue a sectorului de IT din regiune, ceea ce a generat o cerere masivă de personal bine pregătit în domeniu. Se poate uşor constata că majoritatea personalului din firmele de IT din regiunea noastră este format din studenţi sau absolvenţi ai facultăţilor de profil din cadrul Universităţii <Ştefan cel Mare> din Suceava, iar solicitările de personal ale firmelor din zonă se îndreaptă în primul rând către Universitatea din Suceava. De aceea, USV, prin Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, tratează alinierea procesului formativ la cerinţele actuale ale pieţei muncii şi informarea periodică a studenţilor privind oportunităţile în dezvoltarea carierei ca principală prioritate", au menţionat reprezentanţii Facultăţii de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului OSF Global Services, în dialog cu studenţii programelor de IT din Universitatea din Suceava.
 Vizualizări articol: 1682 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
OSF Global Services, în dialog cu studenţii programelor de IT din Universitatea din Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei