Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 105 (6815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Bursă

O angajată a McDonald’s Suceava, premiată de companie pentru rezultate bune la facultate şi la locul de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără din judeţ se numără printre cei 34 de bursieri ai McDonald’s, care au fost recompensaţi atât pentru rezultatele lor deosebite la învăţătură, cât şi pentru implicarea în cadrul companiei, în calitate de angajaţi.

Mihaela Iuliana Ostacioaia este studentă a Universităţii ”Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) şi angajată a McDonald’s Suceava, fiind premiată pentru rezultatele extraordinare pe care le are la şcoală şi la locul de muncă.

Tânăra studiază la Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, specializarea Management.

Procesul de selecţie a celor 34 de bursieri din acest an s-a desfăşurat în perioada 21 martie – 25 aprilie. Fiecare dintre bursieri a avut media de absolvire a anului universitar precedent de cel puţin 8 sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. Alte criterii foarte importante în acordarea burselor au fost recomandările profesorilor şi performanţa angajaţilor la locul de muncă.

Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat pe 10 mai, la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au susţinut studenţii pe parcursul anului şcolar.

Mihaela Iuliana Ostacioaia a primit un cec în valoare de 2.500 de lei, înmânat de către Daniel Boaje, directorul general Premier Restaurants România, în semn de recunoştinţă a meritelor de la şcoală şi de la locul de muncă.

Valoarea burselor din acest an se ridică la 85.000 de lei, în cei 12 ani de la derularea programului fiind acordate 330 de burse de merit, însumând 677.000 de lei.

„12 ediţii de Burse McDonald’s înseamnă 330 de colegi bursieri, recunoscuţi pentru rezultatele remarcabile pe care le au la şcoală şi la locul de muncă. Ne dorim să creăm un mediu de lucru cât mai plăcut pentru fiecare dintre angajaţii noştri şi să le oferim oportunităţile de a-şi duce la capăt planurile şi obiectivele profesionale, dar şi pe cele personale. Bursele McDonald’s reprezintă unul dintre programele de lungă durată cu care ne mândrim şi pe care le organizăm cu mare drag în fiecare an. Suntem mândri să putem susţine cu burse şi anul acesta un număr de 34 de angajaţi studenţi, ca un prim pas în procesul lor de dezvoltare profesională”, a declarat Irina Panaite, director resurse umane, Premier Restaurants România.

Aceasta a mai arătat că, în prezent, peste 4.500 de angajaţi întâmpină clienţii în cele 71 de restaurante McDonald’s din ţară, dintre care aproape 2.500 sunt tineri care au sub 25 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O angajată a McDonald’s Suceava, premiată de companie pentru rezultate bune la facultate şi la locul de muncă.
 Vizualizări articol: 3781 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
O angajată a McDonald’s Suceava, premiată de companie pentru rezultate bune la facultate şi la locul de muncă1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei