Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 105 (6815)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Fonduri

Primăria Siret a depus un proiect european pentru reabilitarea Spitalului de Boli Cronice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Siret a depus spre finanţare un proiect european pentru reabilitarea Spitalului de Boli Cronice din oraş. Primarul din Siret, Adrian Popoiu, a precizat că proiectul este unul transfrontalier şi a fost depus împreună cu autorităţile din Raionul Hliboca, din Ucraina. Adrian Popoiu a explicat că proiectul are ca obiectiv reabilitarea şi dotarea a două unităţi spitaliceşti din zona de frontieră, respectiv Spitalul de Boli Cronice Siret şi Spitalul Raional Central Hliboca. Proiectul este depus în cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina, care finanţează doar proiecte realizate în parteneriat de instituţii din România şi din Ucraina. „Rezultatele primei etape de evaluare vor fi anunţate probabil în perioada august – septembrie, iar rezultatele celei de-a doua etape de evaluare vor fi anunţate probabil la începutul anului viitor. Deşi vom avea concurenţă pe acest program sperăm să obţinem finanţarea deoarece ne încadrăm foarte bine în obiectivele programului transfrontalier România – Ucraina”, a precizat primarul oraşului Siret.

Adrian Popoiu a spus că în cadrul acestui proiect, pentru Spitalul de Boli Cronice este alocat un buget de 780.000 de euro, în timp ce pentru spitalul din Hliboca bugetul este de 660.000 de euro, cofinanţarea care trebuie asigurată de autorităţile locale fiind de 10%. „Vreau să reamintesc faptul că lucrăm în paralel la mai multe proiecte şi încercăm să facem faţă acestei provocări. De obicei până la începerea lucrărilor pe teren se adună unul sau doi ani de muncă de birou care constă în elaborarea pachetului de documente specific cererilor de finanţare. Din păcate această muncă nu se vede, dar este extrem de importantă deoarece o documentaţie bine făcută contribuie decisiv la obţinerea finanţării. Din acest motiv vreau să mulţumesc întregii echipe care a lucrat la acest proiect”, a încheiat Adrian Popoiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Siret a depus un proiect european pentru reabilitarea Spitalului de Boli Cronice.
 Vizualizări articol: 1596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Siret a depus un proiect european pentru reabilitarea Spitalului de Boli Cronice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei