Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 98 (6808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Brand de top

Inglot Cosmetics a deschis primul magazin din Suceava, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

INGLOT COSMETICS, concern internațional de produse cosmetice, unul dintre cei mai mari producători de produse de beauty profesionale, cu peste 750 de magazine în toată lumea, a venit la Suceava.

Începând de vineri, 4 mai, sucevencele preocupate de sănătate și frumusețe se  pot bucura de produsele Jeniffer Lopez & Inglot în Iulius Mall Suceava.

Brandul Inglot oferă o gamă largă de produse, ce permite atât unui profesionist, cât și unui pasionat de makeup să-și formeze un kit complet.

Potrivit reprezentanților Inglot Suceava, Smărăndița și Adi Grădinariu, ”Inglot își întâmpină clientele cu o paletă extinsă de cosmetice profesionale, care acoperă toate preferințele în materie de beauty. Farduri, rujuri, mascara, fond de ten, pudră, lacuri de unghii, eyeliner și multe alte produse de îngrijire a tenului și accesorii make-up sunt propunerile noii locații. Produsele Inglot sunt de o calitate superioară, realizate din ingrediente atent selectate, pentru a păstra sănătatea pielii și pentru un efect de durată”.

Brandul Inglot, prezent în Iulius Mall Suceava, se distinge prin varietatea culorilor disponibile și prin conceptul Freedom System, care le permite clientelor să își creeze propriile truse de machiaj.

Noua colecție de produse permite femeilor să își creeze singure look-uri unice, fie că își doresc un look natural de zi, fie un look glam de seară, inspirate din stilul iconic al lui Jennifer Lopez.

„Nu am fi putut avea un partener mai bun decât Jennifer. Ea este un vizionar în materie de beauty”, spune Grzegorz Inglot, vicepreședinte al Inglot US operațional. „Pe lângă faptul că are un stil desăvârșit, Jennifer este chiar ea un expert în beauty. După atâția ani în care a lucrat cu cei mai buni din branșă, este în măsură să știe ce doresc femeile și de ce produse au nevoie ca să își creeze lookul glowy pe care ea l-a făcut faimos”, a mai arătat aceasta.

Colecția Jennifer Lopez cuprinde 70 de produse și este completă: de la pudre până la rujuri, farduri, iluminatoare, bronzere și palete. Toate culorile și nuanțele din această linie au fost create și alese de către însăși Jennifer Lopez.

Noul magazin din Iulius Mall își va surprinde clientele cu produse de calitate și atmosferă plăcută.

Acestea sunt așteptate la stand pentru a testa sau pentru a-și procura produse pe care le-au așteptat atât de mult timp, în care au încredere, și pe care le puteau achiziționa doar online sau din centre comerciale din orașe mai mari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inglot Cosmetics a deschis primul magazin din Suceava, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 3006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Inglot Cosmetics a deschis primul magazin din Suceava, la Iulius Mall5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole făcăluită sau bătută – versiunea cu afumătură Minunată este fasolea bătută pregătită în versiunea sa de post, dar în această variantă este de-a dreptul irezistibilă… Secretul este să o pregătim numai din boabe uscate, nu din cele gata fierte în conservă. Durează mai... Citeşte