Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 4 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 98 (6808)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Liga Campionilor în comedie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trăiască și înflorească sărbătoarea muncitorească, ziua de 1 Mai 2018, când muncitorului Bănel Nicoliță i s-a luat de pe umeri nemeritata povară a celui mai caraghios moment petrecut pe stadionul Santiago Bernabeu. Și acum, ca și atunci, a fost o combinată între un jucător de câmp și portar. Tolisso și Ulreich, de la Bayern, au fost protagoniști (cei trei aflați în studioul Telekom au aruncat pe tot parcursul emisiunii măgăreața pe Tiago Alcantara, din cauza unei oarecari asemănări fizice, deși măcar după numărul de pe tricou puteau să-l identifice!). Când i-am văzut pe bavarezi cum se încăpățânează să țină de minge în banda dreaptă, deși erau cu trei-patru madrileni în cârcă, la presing, m-am întrebat dacă nu cumva pe bancă stă tot Guardiola! Apoi Tolisso a dat acea tonto-pasă ”pe neve” spre propriul portar, Benzema a dat impresia că o ajunge, dar francezul a cam făcut fundul mare, așa că portarul Ulreich s-a trezit că ajunge mai repede, ceea ce l-a împins către decizia fatală. Plecat pe ideea de blocaj, l-a fulgerat ideea că nu are voie cu mâna, s-a sucit în ultimul moment și a încercat să lovească mingea cu piciorul când aceasta era deja prea aproape de ea, eșuând exemplar. Ceva neobservat de nimeni pentru o curiozitate statistică: Real a înscris gol la prima atingere după reluarea jocului! Douăzeci de secunde au frecat mingea nemții până i-au pus-o pe tavă lui Benzema!

Seria momentelor de comedie din Liga Campionilor, cu încasatori germani, a continuat și seara următoare, Lovren a bubuit mingea în capul coechipierului Milner, de unde a intrat în poarta neamțului Karius, autogol cu care Liverpool a oferit Romei egalarea la unu. Romanii au primit la ultima fază un penalty în compensație, a cărui transformare târzie n-a mai lăsat loc de emoții. Păcat, puteau primi penalty cu eliminare mult mai devreme, la hențul acelui Arnold. Este genul de fază, alături de cea a lui Marcelo (s-a considerat el însuși norocos că nu a fost penalizat cu lovitură de la 11 metri!), pentru care arbitrajul video are noimă, indiferent de cât ar considera puriștii că se pierde timp sau... ”se răpește farmecul jocului”!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liga Campionilor în comedie.
 Vizualizări articol: 1567 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Liga Campionilor în comedie5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole făcăluită sau bătută – versiunea cu afumătură Minunată este fasolea bătută pregătită în versiunea sa de post, dar în această variantă este de-a dreptul irezistibilă… Secretul este să o pregătim numai din boabe uscate, nu din cele gata fierte în conservă. Durează mai... Citeşte