Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 81 (6791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mutare

Un ofiţer care s-a remarcat după ce a imobilizat un tâlhar cu cuţitul în mână, noul șef al Poliţiei Transporturi Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un ofiţer de poliţie cu o bogată experienţă, care s-a remarcat după ce a imobilizat un tâlhar cu cuţitul în mână, în timp ce se afla într-un tren, a fost împuternicit la comanda Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava pentru următoarele 6 luni de zile.

Comisarul-șef Ion Liviu Nica este poliţist judiciarist și a condus Biroul Judiciar al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iași. El a mai activat și la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timișoara și a venit la Suceava din postura de șef al Biroului de Poliţie Transporturi Piatra Neamţ.

Poliţistul nu a avut până acum nici o legătură cu Suceava. El a fost împuternicit la comanda structurii de poliţie din Suceava după ce un concurs organizat pentru ocuparea postului nu a fost adjudecat de nimeni.

În luna noiembrie a anului trecut, în timp ce lucra la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Timișoara, ofiţerul se afla în trenul IR 1765 Iași-Timișoara Nord. El era singur într-un compartiment și era îmbrăcat civil. Un individ a pătruns în compartiment cu un cuţit în mână și i-a cerut poliţistului telefonul. Poliţistul i-a dat iniţial telefonul, după care, în momentul prielnic, l-a imobilizat pe atacator, deposedându-l de arma albă. Ofiţerul l-a predat ulterior pe agresor în prima staţie, la sediul Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Arad. Agresorul a fost ulterior identificat, pus sub acuzare pentru tâlhărie calificată și reţinut.

Serviciul Judeţean al Poliţiei Transporturi Suceava gestionează activitatea de poliţie din trenuri, gări și din Aeroportul "Ștefan cel Mare".  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un ofiţer care s-a remarcat după ce a imobilizat un tâlhar cu cuţitul în mână, noul șef al Poliţiei Transporturi Suceava.
 Vizualizări articol: 3646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un ofiţer care s-a remarcat după ce a imobilizat un tâlhar cu cuţitul în mână, noul șef al Poliţiei Transporturi Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei