Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 81 (6791)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gata pentru un nou mandat

Lungu va candida ”atâta timp cât voi fi susţinut de suceveni” şi deocamdată este „în grafic” pentru un nou mandat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul de Suceava, Ion Lungu, are în vedere să candideze pentru un nou mandat, la alegerile din 2020, pentru că, cel puţin la acest moment, este înjurat doar de adversarii politici, după cum a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă.

Întrebat când consideră că va veni timpul să nu mai candideze la Primăria Suceava, Lungu a răspuns că „am maturitatea necesară să mă retrag la timp”. ”Dacă se face un sondaj şi vezi că nu ai şanse, mai candidezi? Eu zic că nu. Mai bine să fiu regretat decât înjurat”, a spus primarul.

Întrebat dacă va candida doar atâta timp cât sondajele îl arată pe primul loc, Lungu a răspuns că nu ia în calcul „sondajele lor”, ci propriile sale sondaje şi reacţia locuitorilor oraşului faţă de el. „Voi candida cât timp voi fi susţinut de suceveni şi nu trebuie să fiu neapărat pe primul loc în sondaje. Poţi să fii şi pe locul doi în sondaj şi să câştigi. Azi suntem în grafic, strigă lumea după mine pe stradă, nu mă înjură, e bine”, a declarat primarul.

În privinţa celor care nu îl agreează, Lungu a afirmat că se mai întâmplă să fie înjurat pe Facebook, dar când verifică cine este cel în cauză, află că are afinităţi cu PSD, că „este din partea cealaltă”.

Referitor la alegerile europarlamentare de anul viitor, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Ion Lungu a declarat că este ferm convins că organizaţia sa va avea un candidat pe loc eligibil. „Dacă PNL va avea în Moldova un loc eligibil, acest loc nu poate merge la altă organizaţie. Azi performanţa PNL pe Moldova este la Suceava, nu e în altă parte”, a afirmat liderul PNL Suceava. El a mai spus, pe jumătate în glumă, jumătate serios, că un potenţial candidat al Organizaţiei Municipale Suceava a PNL la alegerile europarlamentare ar fi actualul viceprimar Lucian Harşovschi, cel care ar fi, de altfel, şi principalul său contracandidat la o eventuală competiţie în cadrul partidului pentru desemnarea candidatului la funcţia de primar al Sucevei la alegerile locale din 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu va candida ”atâta timp cât voi fi susţinut de suceveni” şi deocamdată este „în grafic” pentru un nou mandat.
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Lungu va candida ”atâta timp cât voi fi susţinut de suceveni” şi deocamdată este „în grafic” pentru un nou mandat1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei