Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 66 (6776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Dan Cuşnir: Suceava este destinaţie turistică de excelenţă, în timp ce primăria este nefuncţională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cuşnir, consideră că municipiul reşedinţă de judeţ a primit titlul de destinaţie turistică de excelenţă în timp ce oraşul se confruntă cu probleme mari, iar primăria nu este funcţională. Dan Ioan Cuşnir a spus că atât primarul Ion Lungu, cât şi viceprimarii Lucian Harşovschi şi Marian Andronache explică cum au modernizat Suceava şi le explică cetăţenilor că municipiul este atractiv pentru turişti. Cuşnir a arătat că zilele acestea, Lucian Harşovschi „îl va seconda” pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, la Bruxelles, pentru „a se împăuna” cu încă o diplomă nerelevantă şi care nu are nici o legătură cu realitatea din Suceava, cea pentru titlul de „Suceava - destinaţie turistică de excelenţă”.

„O fi destinaţie turistică de excelenţă dar, de exemplu, staţiile pentru transportul public în comun arată ca după un război. Dar ce importanţă are cum arată Suceava reală? Bine că mai avem o diplomă care nu foloseşte nimănui! Vom continua să prezentăm simptomele unei instituţii nefuncţionale pentru că Primăria Sucevei este nefuncţională. Iar aşa-zisele Departamente de Specialitate nu sunt funcţionale, nu colaborează între ele pentru că nu are cine să le coordoneze”, a spus liderul PSD Suceava. El a precizat că staţiile de autobuz din Suceava sunt distruse de ani de zile şi nimeni nu ia nici o măsură pentru remedierea situaţiei, „pentru că nimănui nu-i pasă de condiţiile în care sucevenii aşteaptă mijloacele de transport în comun”.

De asemenea, Dan Ioan Cuşnir a spus că Suceava este plină de câini fără stăpâni, iar conducerea primăriei se laudă în fiecare an că a rezolvat această problemă. Cuşnir a prezentat, pentru comparaţie, un exemplu de bune practici de la Primăria Sibiu, oraş în care băncile rupte trebuie reparate în 24 ore, iar staţiile vandalizate sunt reparate în maximum 3 zile.

„În timp ce în alte oraşe staţiile de autobuz trebuie reparate în trei zile, în Suceava lăudăroşilor Lungu şi Harşovschi se repară în 3 ani. Și asta pentru că nimic nu este organizat, totul este haotic şi de mântuială. Sperăm că Flutur şi Harşovschi nu s-au dus cu mâna goală la Bruxelles, ci au luat măcar nişte tablouri de actualitate din centrul Sucevei, o atracţie de excelenţă”, a spus Dan Ioan Cuşnir.

El a mai precizat că social-democraţii vor continua să arate toate „nefuncţionalităţile şi aberaţiile” liberale din municipiul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dan Cuşnir: Suceava este destinaţie turistică de excelenţă, în timp ce primăria este nefuncţională.
 Vizualizări articol: 1774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.7 din 6 voturi
Dan Cuşnir: Suceava este destinaţie turistică de excelenţă, în timp ce primăria este nefuncţională1.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei