Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 66 (6776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimente

Astăzi se deschide Târgul Agro Expo Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deschiderea oficială a ediției de anul acesta a Târgului Agro Expo Bucovina va avea loc astăzi, de la ora 13:00, în parcarea Selgros Suceava. Târgul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, fiind cel mai mare eveniment agricol din zona Moldovei. Expoziția va fi deschisă pentru public începând cu data de 22 martie, de la ora 13:00, iar deschiderea oficială va avea loc vineri, de la ora 14:00. Vizitatorii vor avea posibilitatea să afle, pe perioada târgului, ultimele noutăți în domeniul tehnologiei agricole prezentate de  firmele participante acoperind o gamă tematică variată, respectiv mașini și utilaje agricole, producția vegetală, nutriția plantelor, protecția plantelor, agricultură și mediu, energii regenerabile, industrie alimentară, consultanță și prestări servicii în agricultură, instituții publice și neguvernamentale. 

„Primăvara este un anotimp foarte ofertant și solicitant pentru agricultori. Din acest motiv manifestarea debutează în această perioadă și are ca scop promovarea agriculturii din ţara noastră, a potenţialului zootehnic autohton, a produselor tradiţionale şi a echipamentelor şi utilajelor agricole, toate acestea într-un spațiu expozițional de 5.500 de metri pătrați, din care 1.050 de metri pătrați spațiu acoperit, unde cei peste 50 de expozanți își vor prezenta oferta de produse și servicii”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu.

El a precizat că tot în cadrul acestui eveniment, în data de 23 martie a.c., va avea loc și Forumul Economic „Agricultura Încotro?”. Forumul va începe la ora 9:30, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava din strada Universității nr. 15-17, și îl va avea ca invitat din partea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale pe secretarul de stat Sorin Roșu Mareș. În cadrul forumului vor fi aduse în discuție teme de actualitate dezbătute de către specialiști ai Oficiului Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Suceava, Centrul de Economie Montană, ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ai Prefecturii și Consiliului Județean Suceava, precum și alți reprezentanți ai principalelor instituții centrale și județene.

Târgul Agro Expo Bucovina din parcarea Selgros Suceava va fi deschis până duminică, 25 martie a.c., între orele 10:00 și 18:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Astăzi se deschide Târgul Agro Expo Bucovina.
 Vizualizări articol: 1961 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Astăzi se deschide Târgul Agro Expo Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei