Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 66 (6776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Băut şi fără permis, un şofer a fost prins de poliţişti după o urmărire în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din Vicovu de Sus au fost nevoiţi să urmărească în trafic un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalele regulamentare ale acestora. Oprit pe o stradă lăturalnică din oraş, tânărul de la volan s-a dovedit a nu avea permis de conducere, iar testarea alcoolscopică a arătat că acesta băuse înainte de a se urca la volan.

Incidentul s-a petrecut în timpul nopţii de marţi spre miercuri, în jurul orei 01.10, când un echipaj de poliţie acţiona pe Calea Cernăuţi din localitate.

La un moment dat, poliţiştii au observat un autoturism marca Daewoo, care se deplasa în direcţia Vicovu de Jos – Straja, şi au făcut semnal regulamentar de oprire. Cel de la volan nu s-a conformat şi şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit de pe o distanţă de aproximativ 5 kilometri prin oraş. La un moment dat, conducătorul autoturismului urmărit a virat spre dreapta, pe strada Română, după care a intrat pe o stradă în stânga şi a oprit autoturismul.

La volanul autoturismului a fost identificat Codru F., un tânăr de 27 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei. În urma interogării bazei de date a poliţiei, oamenii legii au constatat că cel de la volan nu posedă permis de conducere şi, întrucât mirosea a alcool, el a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis de conducere şi conducerea sub influenţa alcoolului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis, un şofer a fost prins de poliţişti după o urmărire în trafic.
 Vizualizări articol: 1650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut şi fără permis, un şofer a fost prins de poliţişti după o urmărire în trafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei