Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 22 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 66 (6776)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

Şapte tineri, prinşi la furat în magazine din Suceava, în doar două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu mai puţin de şapte tineri au fost prinşi la furat în centre comerciale din Suceava, în doar două zile, atingându-se un vârf din acest punct de vedere. Este o confirmare în plus a faptului că din marile magazine continuă să se fure, mai ales că în multe cazuri autorii nu sunt prinşi de agenţii de securitate.

Un prim caz în această săptămână a fost înregistrat luni. În jurul orei 21.45, Secţia de Poliţie Burdujeni a fost sesizată de către directorul magazinului C&A, din Iulius Mall Suceava, cu privire la doi tineri care au încercat să fure un hanorac din magazin. Cei doi probaseră mai multe haine, iar la un moment dat unul dintre ei s-a îmbrăcat cu un hanorac, cu care a încercat să plece din magazin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat doi tineri, unul de 16 ani şi unul de 19 ani, ambii din oraşul Darabani, judeţul Botoşani. Hanoracul, în valoare de 90 de lei, a fost recuperat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt. Directorul de magazin a declarat  verbal că nu doreşte să se constituie parte civilă în procesul penal.

A doua zi, marţi, a urmat o nouă sesizare de furt, la acelaşi magazin. Un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Suceava, intrase în cabina de probă cu un hanorac, pe care îl luase pe el. Tânărul a încercat să iasă din magazin cu hanoracul, fără a-i rupe elementul de siguranţă, astfel că personalul de pază a fost alertat imediat, tânărul fiind reţinut de agenţii de pază şi predat poliţiştilor.

Tot marţi, în jurul orei 22.40, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un alt furt, din magazinul Kaufland. În acest caz, era vorba de patru tineri suspecţi de furt. Agenţii de pază, ajutaţi de poliţişti, au constatat că cei patru au sustras mai multe bunuri, în valoare totală de 319 lei. Cei trei au vârste între 16 şi 18 ani. Întregul prejudiciu a fost recuperat.

Majoritatea hoţilor de acest gen sunt tineri, însă sunt şi excepţii. Recent, o bătrână în vârstă de 77 de ani, din Bucureşti, a fost pusă sub acuzare pentru nouă furturi din magazine, comise în Suceava. Septuagenara este recidivistă în astfel de fapte comise în mai multe judeţe din ţară. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şapte tineri, prinşi la furat în magazine din Suceava, în doar două zile.
 Vizualizări articol: 2991 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Şapte tineri, prinşi la furat în magazine din Suceava, în doar două zile3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei