Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 46 (6756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Sentimente de valoare

Mărţişoarele din aur şi argint, cadourile ideale de sezon

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Magazinele Atlantis Gold vă ajută să oferiţi cadourile ideale în luna mărţişorului. În cele 10 magazine de profil pe care firma le are deschise, în vitrine se găsesc mărţişoare din aur şi argint de o calitate garantată. Doritorii sunt aşteptaţi în cele trei magazine din centrul municipiului Rădăuţi, la Suceava, în zona centrală, la Shopping City şi în două locaţii din Iulius Mall, la Uvertura Mall în Botoşani, dar şi în cele mai noi locaţii, din Bistriţa şi Piatra Neamţ.

„Experienţa de 27 de ani pe care o avem pe piaţă ne ajută să venim în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune produse. Pentru fiecare bijuterie vândută oferim certificate de calitate şi garanţie deoarece avem relaţii cu producători dintre cei mai buni de pe pieţele din Europa şi Asia”, a precizat Constantin Luchian, administratorul firmei Euro Tehnic, care gestionează afacerea cu bijuterii Atlantis Gold.

 

Bijuteriile sunt aduse din Italia, Germania şi din ţări asiatice

Oferta de bijuterii cu care Atlantis Gold vine în întâmpinarea clienţilor este una extrem de variată şi cuprinde bijuterii din aur de 14 şi 18 karate, bijuterii cu diamante şi safire, dar şi bijuterii din argint.

O parte din bijuteriile scoase la vânzare sunt aduse din Italia şi Germania, iar cele cu pietre preţioase de la producători din Asia.

„Pentru a ne menţine la cele mai înalte standarde, participăm la târguri şi expoziţii de profil din străinătate. Aici aş vrea să amintesc participările la târgurile de la Munchen şi Vicenza, din Europa, respectiv din Hong Kong, Singapore sau Thailanda, ca să pomenesc doar câteva din participările de pe piaţa asiatică. Sunt întâlniri extrem de utile care ne permit să avem acces la cele mai noi informaţii de pe piaţa bijuteriilor, trendurile anuale şi tot ceea ce ţine de acest domeniu. În plus, avem posibilitatea de a ne întâlni direct cu producătorii şi în acest fel realizăm o conexiune mult mai eficientă”, a menţionat Constantin Luchian, care este şi membru al Patronatului Bijutierilor din România.

 

Bijuteriile pot fi personalizate cu mesaje gravate cu laserul sau manual

Trebuie spus că bijuteriile scoase la vânzare prin reţeaua de magazine Atlantis Gold pot fi şi personalizate, ceea ce poate însemna o surpriză extrem de plăcută pentru persoana care primeşte un astfel de mărţişor.

Gravarea mesajului de pe bijuterie se poate realiza atât cu laserul, cât şi manual, în funcţie de dorinţa clientului. De asemenea, există bijuterii cu motive religioase, care au o mare căutare pe piaţă

„Noi încercăm să avem o gamă cât mai variată de bijuterii, pentru toate gusturile şi pentru toate vârstele. Din punctul meu de vedere, aurul nu are vârstă şi poate reprezenta nu doar un cadou pentru persoana iubită, ci şi o investiţie în viitor”, a arătat Constantin Luchian.

 

Lingourile de aur ştanţate, o investiţie pe termen lung

Magazinele Atlantis Gold nu oferă clienţilor doar bijuterii, ci şi lingouri de aur de 24 de karate. Acestea pot avea greutatea de 1, 5, 10, 50 sau 100 de grame şi se vând la cursul aurului din ziua respectivă. De exemplu, cotaţia pentru aurul de 24 de karate era ieri de aproximativ 35 de euro.

Aceste lingouri sunt ştanţate de producător, iar cei care le cumpără primesc şi certificat de calitate.

„Cele mai multe lingouri pe care le punem în vânzare provin de pe piaţa europeană, iar fiecare client care cumpără aşa ceva are parte de discreţie totală din partea firmei noastre. În plus, avem acreditare din partea Băncii Naţionale a României şi din partea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului pentru a aplica propriul poanson pe lingouri”, a completat Constantin Luchian.

Acesta a mai explicat că cei mai mulţi clienţi optează pentru lingouri mai mici, de 1, 5 sau 10 grame, care sunt uşor de gestionat, dar au existat şi situaţii când s-au vândut lingouri cu o greutate mai mare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mărţişoarele din aur şi argint, cadourile ideale de sezon.
 Vizualizări articol: 2424 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mărţişoarele din aur şi argint, cadourile ideale de sezon5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei