Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 46 (6756)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Bine că-s vii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din toată etapa asta "decisivă", în care mai degrabă ne-am mirat şi ne-am întrebat decât să ne fi bucurat de spectacol, mie nu mi-a rămas întipărit în memorie decât momentul în care băieţii ăia doi, coechipieri, s-au lovit cap în cap şi au căzut seceraţi. Albul, cu capul mai tare, s-a ridicat în fund de unul singur, în timp ce ălălalt, negrul, a plecat până dincolo de linia de tuşă transportat cu maşinuţa electrică, desigur după testul clasic de luciditate la care e obligatoriu să-l fi supus vreun doctor sau antrenorul. Ăla clasic, provenit din box: "Mă recunoşti, Gicule?", la care ăsta, lucidul, răspunde: "Da, mama!". Cele mai surprinzătoare chestii din acest episod sunt cele legate de asistenţa medicală, aflată din nou la cote desprinse din momentele de aur ale paleoliticului. Am văzut mai întâi o ambulanţă care nu prea se îndemna să o ia din loc, desigur din motive "obiective": părea abandonată! Adică sigur nu era prin preajmă şoferul, dar cred că nici personalul strict medical. În timp ce ăia zăceau cu comoţie pe iarba îngheţată (fraier e cine nu s-a lipit măcar de o pneumonie mică!), iar ceva medici din dotarea echipelor patinau spre victime cu graţie şi cu grijă să nu-şi rupă propriile picioare pe gheţuş, salvările continuau să zacă şi ele. Într-un târziu, a izvorât una, apoi şi a doua, iar între ele a apărut drăcia ailaltă, electrică, în care a fost urcat negrul, că albul plecase pe copitele-i proprii, cu un soi de turban pe căpăţână, cu care a şi jucat până la sfârşit, deşi cred că în pat i-ar fi fost mai bine. Absolut ciudat e faptul că din dotarea întregii bande medicale lipsea gulerul cervical care la alţii se pune absolut obligatoriu în asemenea situaţii. Am văzut asta şi în Anglia, şi în Spania, Germania ori Italia. La noi, desigur, nu. Iar când o să moară unul şi din cauza asta, ori o să rămână măcar paralizat, o să dăm, ca de obicei, vina pe... soartă! Fotbal n-a fost, nici în meciul ăsta, nici în toate celelalte. Că n-are cum, pe vremea asta. Abia aştept meciurile din Cupă, din zilele astea cu geruri polare, ca să ne mai minunăm. Iar între timp, cluburile şi FRF să pună lumânări ca să scape toţi vii, aşa cum au scăpat şi în campionat. Doamne ajută!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bine că-s vii!.
 Vizualizări articol: 1190 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Bine că-s vii!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei