Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Nou în Suceava

Ținute casual, branduri de notorietate şi preţuri atractive, la ANITA Concept Store

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ținute casual, branduri de notorietate şi preţuri atractive la ANITA Concept Store, un magazin de îmbrăcăminte recent deschis în municipiul Suceava. Doamnele, domnişoarele, dar şi domnii care vor să compună un outfit casual, o ţinută comodă, alcătuită din articole vestimentare confortabile, pot să aleagă ANITA Concept Store fără să dea greş. În magazinul nou deschis pe str. Calea Obcinilor Nr. 1, Bl. 2 Suceava, la intrare în cartierul Obcini, lângă fostul Restaurant Nistru (astăzi magazinul Profi), vizavi de OMV, clienţii pot găsi ţinute lejere, uşor de purtat, colorate sau în nuanţe neutre, din materiale de calitate, care îţi conferă un anumit confort, dar şi ţinute preţioase, rochii cu paiete, din mătase, dantelă, ţinute office etc. Și pentru bărbaţi, în magazinul Outlet (Gradul I) ANITA Concept Store se găsesc ţinute în trend pentru sezonul primăvară 2018, dar şi ţinute pentru sezonul de vară, casual, comode, în care să se simtă cu adevărat bine. Fiecare iubitor de modă, fiecare fashionist poate să compună o ţinută care să-l scoată în evidenţă dacă alege haine din magazinul ANITA Concept Store. Magazinul vine şi cu oferte greu de refuzat pentru copii, ceea ce uşurează munca părinţilor care intră în acest magazin. Ei pot să-i îmbrace pe cei mici cu lucruri de calitate, la preţuri atractive. Dacă sunteţi în pană de inspiraţie, nu ezitaţi să faceţi o vizită în acest magazin şi, cu siguranţă, nu veţi pleca dezamăgiţi. Personalul magazinului este politicos, amabil, care vine mereu în întâmpinarea clienţilor nehotărâţi sau a celor care vor mai multe informaţii despre un produs.

 

Cadouri pentru cei dragi, la preţuri atractive

Preţurile de la ANITA Concept Store sunt atractive, dacă luăm în calcul şi relaţia calitate-preţ. Managerul ANITA Concept Store, Ion Aniţa, încearcă să păstreze preţuri accesibile menţinând în acelaşi timp calitatea cea mai bună, fiind conştient că preţul este factorul decisiv atunci când un client intră în magazin. Pentru că se apropie luna mărţişorului, când tineri şi nu numai, femei şi bărbaţi, cu toţii sunt dispuşi să dăruiască, să facă cât mai multe cadouri celor dragi, ANITA Concept Store vine cu oferte atrăgătoare, haine, gablonţuri, genţi pentru toate gusturile. O bluză din bumbac sau dintr-un material preţios, o pereche de jeansi strâmţi sau evazaţi, o fustă midi din stofă sau piele, un pantalon scurt din bumbac sau jeans, o salopetă, un pulover fin, o bluză de tip ie sau una cu aplicaţii etno, o cămaşă cu broderie fină poate fi cel mai frumos cadou pe care puteţi să-l oferiţi unei persoane dragi. Dacă la toate acestea mai adăugaţi şi accesorii de calitate, tocmai potrivite cu ţinuta aleasă, atunci darul este perfect şi satisfacţia celui care-l primeşte este deplină.

 

Unde este ANITA Concept Store?

Magazinul de haine ANITA Concept Store este deschis, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 19:00, şi duminică, între orele 12:00 – 16:00. Outlet (Gradul I) ANITA Concept Store se află pe str. Calea Obcinilor Nr. 1, Bl. 2 Suceava, la intrare în cartierul Obcini, lângă fostul Restaurant Nistru (astăzi magazinul Profi), vizavi de OMV. Pentru informaţii suplimentare, puteţi suna la numărul de telefon 0754 036 863 (Andreea Aniţa). Zilnic, pe pagina de Facebook Anita Concept Store sunt postate ţinute atractive, gablonţuri, obiecte vestimentare de la branduri cunoscute, noutăţi care să-i atragă pe iubitorii de modă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ținute casual, branduri de notorietate şi preţuri atractive, la ANITA Concept Store.
 Vizualizări articol: 5661 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Ținute casual, branduri de notorietate şi preţuri atractive, la ANITA Concept Store4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte