Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu mustu-n freză

Un nou val de şoferi băuţi, depistat în trafic de poliţiştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Finalul săptămânii care a trecut a adus din nou un val de şoferi băuţi care au plecat la drum cu maşina. În ciuda apelurilor insistente ale poliţiştilor, dar şi a numărului mare de dosare penale la care se adaugă sutele de amenzi contravenţionale şi permise ridicate în vederea suspendării, se pare că drumul spre legalitate devine unul extrem de anevoios.

Un bărbat de 59 de ani din Rădăuţi a fost ieri dimineaţă, în jurul orei 4.00, protagonistul unui eveniment rutier mai puţin obişnuit. La un moment dat, nu a mai putut controla maşina, iar aceasta a intrat pe contrasens, a lovit un utilaj de deszăpezire care acţiona, iar într-un final s-a oprit în poarta de acces a unui imobil. La faţa locului a ajuns un echipaj al Poliţiei Rutiere, care i-a testat pe ambii şoferi cu etilotestul, iar pentru bărbatul vinovat de incident rezultatul a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Recordul de alcoolemie pentru final de săptămână l-a stabilit un bărbat de 49 de ani din Vatra Dornei. Acesta a fost tras pe dreapta la Ilişeşti, pe drumul naţional 17, iar rezultatul la aparatul etilotest a fost 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

„Examenul” la aparatul etilotest, picat în ritm ameţitor

Nu a fost, din păcate, un caz singular. „Examenul” la aparatul etilotest l-a picat şi un bărbat de 49 de ani, din Fălticeni, oprit în trafic pe drumul naţional 2E, în zona localităţii Rădăşeni. În cazul acestuia, aparatul s-a oprit la valoarea de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Băutura a fost motivul pentru care un bărbat de 38 de ani din Grăniceşti a fost protagonistul unei tamponări. S-a întâmplat pe drumul naţional 2, în dreptul localităţii Dărmăneşti, când şoferul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice nu a păstrat distanţa necesară faţă de autoturismul din faţă, pe care l-a avariat. Cei doi şoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul care conducea maşina lovită din spate și de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 38 de ani.

Tot sub imperiul alcoolului a fost descoperit şi un tânăr de 22 de ani, din Dolheşti. Acesta a fost oprit pentru control în municipiul Fălticeni şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot 22 de ani avea şi un sucevean tras pe dreapta duminică dimineaţă, pe strada Leca Morariu. La testul cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Au urcat la volan fără a avea permis de conducere

Băutura nu a reprezentat singura problemă pe drumurile din judeţ. Sâmbătă dimineaţă, pe strada Cuza Vodă, din municipiul Suceava, poliţiştii au observat un autoturism cu numere de circulaţie provizorii, motiv pentru care au decis să efectueze un control.

Cu această ocazie s-a stabilit că bărbatul de 35 de ani aflat la volanul autovehiculului avea permisul de conducere suspendat pentru mai multe infracţiuni la regimul rutier din perioada 2016-2017. Acum, şoferul s-a ales cu un nou dosar penal.

În aceeaşi zi de sâmbătă, la orele serii, poliţiştii din Liteni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din Cornu Luncii.

După ce au verificat baza de date, oamenii legii au constatat că şoferul nu posedă permis de conducere, astfel încât i-au întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou val de şoferi băuţi, depistat în trafic de poliţiştii suceveni.
 Vizualizări articol: 2289 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou val de şoferi băuţi, depistat în trafic de poliţiştii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte