Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 45 (6755)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


KISS

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Într-un fel, se poate spune că s-a făcut dreptate. Poate vă mai amintiți, deunăzi scriam că Dinamo are în sfârșit lot de play-off. Ce a făcut apoi conducerea clubului, chiar înaintea derby-ului cu FCSB? L-a vândut pe Nedelcearu, cel mai răsărit fundaș dinamovist, pe un preț absolut ridicol, mai ales ținând cont de vârsta lui! E chiar așa foame de bani, băieți?! Dar ce se întâmpla cu Nedelcearu de nu mai putea fi ținut până la vară, îi expira termenul de garanție? Urmarea a însemnat o apărare de marmeladă, în frunte cu numitul Olteanu, vinovat și la golul egalizator al FCSB-ului, și la golul secund al Astrei, când l-a scos din ofsaid pe Balaure. Golurile de la Giurgiu au fost luate printre picioarele apărătorilor, fie ei și de conjunctură, la mingi plasate inteligent, pe jos, în timp ce jucătorii alb-roșii voiau să rupă norii. Palic chiar i-a rupt, în timp ce Popa a închis ochii și a tras tare, în portar, ceea ce arată că e slab de înger. Chițu, la Iași-Viitorul, a arătat cum se face. Gnohèrè, cât e el de bizon, doar strecoară mingea și ați văzut că se lovește de el și tot intră, ca pe vremuri de Inzaghi (Pippo, nu Simone). Inclusiv la Messi funcționează celebrul principiu KISS al Marinei americane, keep it simple, stupid (păstrează lucrurile simple, nerodule!)... Ca om care țin cu oameni, nu cu echipe, nu pot spune că mă bucură acest crah al lui Dinamo, pentru că, orice s-ar spune, meciurile cu FCSB erau un punct de atracție.

Mi-a ieșit pe jumătate pronosticul la care m-am aventurat în urmă cu trei etape, când vedeam în afara play-off-ului perdanta dintre Viitorul și Botoșani, plus o echipă surpriză, nominalizând-o pe Astra. Iată că a fost o surpriză și mai mare, cel puțin pentru mine, care n-am crezut în echipa lui Edi Iordănescu până în ultima clipă. Ba chiar despre Iordănescu jr. îmi amintesc că am scris anul trecut că a acceptat să antreneze Astra ca să aibă unde pleca de acasă! Logic era ca o echipă remaniată aproape complet la nivelul titularilor, cu jucători veniți gratis, să nu aibă ce căuta în lupta pentru play-off. Mai mult, peste iarnă cei de la Astra l-au vândut și pe Ioniță, dar l-au pescuit pe acest Florentin Matei cu titlu de împrumut de la Rijeka, deci cu cheltuială doar la salariu! În aceste condiții, locul 4 la sfârșitul sezonului regulat spune suficient de mult despre o valoare nebănuită de antrenor a lui Iordănescu jr. Oare unde ar fi fost acum Dinamo și Astra dacă se făcea la un moment dat o rocadă de antrenori?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului KISS.
 Vizualizări articol: 2237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
KISS5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Clătite de cartofi (de post) Sunt mai puțin flexibile decât clătitele obișnuite, dar cu siguranță sunt foarte gustoase și pot fi pregătite cu multă umplutură, prin simplă împăturire și nu prin rulare. Se pot face sărate sau dulci, după caz și sunt un minunat... Citeşte