Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 39 (6749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fuga de răspundere

Prins de polițişti după ce a abandonat autoturismul şi a luat-o la fugă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încercarea unor şoferi de a scăpa de răspundere, prin diferite metode de eludare a prezenței echipajelor de polițişti în trafic, este sancționată de oamenii legii. Astfel de cazuri se petrec destul de des pe şoselele din județ, cele mai multe înregistrându-se în zona Rădăuți-Vicovu de Sus.

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiştii s-au întâlnit cu două astfel de cazuri. Polițiştii Compartimentului Rutier Fălticeni au oprit vineri dimineață, în jurul orei 08.30, un autoturism marca Mercedes Benz care circula prin municipiu. Conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a străzii, a coborât de la volan şi a luat-o la fugă. Polițiştii au plecat în urmărirea suspectului, pe care l-au prins după circa 300 de metri. Au aflat că este vorba despre Sebastian S., de 19 ani, din oraş, iar în urma interogării bazei de date a poliției, au constatat că acesta nu posedă permis de conducere. Verificările au arătat că autoturismul marca Mercedes Benz nu are asigurare obligatorie, fapt pentru care s-a reținut certificatul de înmatriculare şi plăcuțele de înmatriculare. Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 16.00, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției Oraşului Siret, care se deplasa pe DJ 209D prin localitatea Negostina din comuna Bălcăuți, a fost depăşit de un autoturism Ford Mondeo, pentru care aparatul radar montat pe autospeciala de poliție a înregistrat viteza de 91 km/h. Polițiştii i-au făcut şoferului semnalul de oprire, folosindu-se semnale acustice şi luminoase, însă cel de la volan a ignorat semnalul. Șoferul şi-a continuat deplasarea şi la un moment dat a virat dreapta pe o alee, după care a oprit. Polițiştii au reuşit însă să dea de urmele lui, la volan fiind identificat Petru S., de 62 ani, din oraşul Siret.  Întrucât acesta mirosea a alcool, i s-a solicitat să sufle în aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. El a fost condus la Spitalul Orăşenesc Siret, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prins de polițişti după ce a abandonat autoturismul şi a luat-o la fugă.
 Vizualizări articol: 1979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prins de polițişti după ce a abandonat autoturismul şi a luat-o la fugă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei