Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 39 (6749)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri de eficientizare a activității Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Suceava

Luni, 19 Februarie 2018 (13:21:54)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Serviciul Public Comunitar de Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Suceava va fi deschis un birou care va fi destinat exclusiv persoanelor juridice. Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a precizat că acest birou va funcționa începând cu data de 1 martie 2018, când vor fi puse în aplicare măsuri noi de eficientizare a activității ghișeelor de înmatriculări autovehicule și autorizări provizorii de circulație.

Astfel, printr-o dispoziție a prefectului Mirela Elena Adomnicăi, din luna martie va funcționa un ghișeu ce va soluționa solicitări de înmatriculare a vehiculelor destinat doar persoanelor juridice, cu un număr de 414 programări săptămânale. Alte două ghișee vor fi destinate persoanelor fizice, cu un număr de 680 programări săptămânale, iar pentru autorizări provizorii și radieri vehicule vor fi alocate aproximativ 500 programări ce vor fi gestionate de un al patrulea ghișeu.

Rezervările pentru înmatriculare se efectuează doar în sistem online.

De precizat că pentru a veni în sprijinul persoanelor care solicită reprogramare-rezervare în vederea înmatriculării, prefectul Mirela Adomnicăi a emis un ordin prin care a fost constituită, la nivelul Prefecturii, începând cu data de 23 ianuarie 2018, o comisie de verificare a acestor solicitări în vederea soluționării, cu respectarea unor criterii

„Astfel, pentru persoanele fizice, s-a ținut cont de expirarea valabilității certificatului de autenticitate RAR a autovehiculelor, valabilitatea acestui certificat este de 60 de zile de la data eliberării, dacă persoana în cauză are rezervare la RAR și nu deține numere provizorii pentru a putea deplasa autovehiculului la stația RAR, precum și de alte situații de excepție temeinic justificate”, a spus Mirela Adomnicăi.

Ea a adăugat că pentru persoanele juridice s-a avut în vedere, de asemenea, expirarea valabilității certificatului de autenticitate RAR, existența rezervării la RAR și dacă persoanele respective nu au numere provizorii pentru a se putea deplasa cu autovehiculul la stația RAR. Totodată, pentru persoanele juridice comisia a luat în considerare și motive strict economice, cum ar fi contractele ferme, rate bancare, rate leasing etc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Măsuri de eficientizare a activității Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Suceava.
 Vizualizări articol: 2716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Măsuri de eficientizare a activității Serviciului de Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei