Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 32 (6742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Plângere

S-a răzbunat furând mașina firmei unde lucrase, acuzând că nu a fost plătit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Administratorul unei firme din Frătăuții Noi a sesizat poliția despre faptul că un autoturism aparținând societății a fost sustras de la unul din sediile firmei, fiind de negăsit. Bărbatul le-a spus polițiștilor că îl bănuieşte de furt pe un tânăr care fusese angajat în probe la firma acestuia și care era nemulțumit de faptul că nu fusese plătit pentru munca prestată.

Sesizarea a fost făcută joi dimineață, în jurul orei 10.00, după ce angajații firmei cu punct de lucru în localitatea Bădeuți au constatat lipsa unui autoturism Audi din curtea societății. Păgubașul le-a relatat poliţiştilor că în urmă cu o lună la firmă s-a prezentat David S., de 23 de ani, din orașul Siret, care dorea să se angajeze. Patronul a relatat că l-a chemat pe tânăr de probă, o lună de zile, însă acesta a venit sporadic la serviciu, iar la finalul perioadei de acomodare nu a fost angajat. Miercuri seara, tânărul suspect l-a sunat pe telefon pe unul dintre fiii administratorului și i-a solicitat acestuia o sumă de bani, pentru munca depusă. El a fost refuzat, pe motiv că nu prestase nici o activitate în firmă pentru care ar fi trebuit să primească bani. Patronul a bănuit astfel că, fiind supărat pentru răspunsul primit și știind că autoturismul firmei a fost parcat peste noapte la sediul societăţii din Bădeuți, neasigurat și cu cheile în contact, tânărul a furat maşina. În urma semnalmentelor primite, polițiștii au reușit identificarea în jurul orei 15.00 a autoturismului și a tânărului de 23 de ani care îl furase, mașina în valoare de circa 6.000 de lei fiind recuperată și înapoiată proprietarului. Pe numele tânărului din Siret a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a răzbunat furând mașina firmei unde lucrase, acuzând că nu a fost plătit.
 Vizualizări articol: 3327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a răzbunat furând mașina firmei unde lucrase, acuzând că nu a fost plătit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei