Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 32 (6742)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei vor avea loc în perioada 15 – 18 februarie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia de anul acesta a Serbărilor Zăpezii de la Vatra Dornei va avea loc la finalul săptămânii viitoare, în perioada 15 – 18 februarie 2018. Evenimentul de la Vatra Dornei va continua manifestările cultural –sportive care au avut loc în cadrul „Dorna Winter Fest”, festival ce a debutat la începutul lunii decembrie 2017.

Potrivit primarului din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, în debutul ediţiei de anul acesta a Serbărilor Zăpezii, pe 15-16 februarie, pe Pârtia de Schi Veveriţa va avea loc un concurs de Schi Alpin, intitulat „Dorna Alpin Open”, de SC Dorna Medical SA.

„Pentru crearea unui agrement cultural şi sportiv în sezonul de iarnă şi atragerea în zonă a turiştilor, la Vatra Dornei, în urmă cu peste 30 de ani, s-a născut evenimentul Serbările Zăpezii.  Succesul proiectului a determinat continuarea sa, în aceeaşi formulă, astfel că, împreună cu agenţii economici din Vatra Dornei şi alţi sponsori, Primăria Municipiului Vatra Dornei organizează, în perioada 15 – 18 februarie 2018, o nouă ediţie a Serbărilor Zăpezii”, a spus Ilie Boncheș.

În cadrul „Serbărilor Zăpezii” vor fi organizate mai multe evenimente, care vor începe vineri, 16 februarie, cu petrecerea „Winter Party”, cu DJ Michael Star. Evenimentele de sâmbătă vor începe tot cu „Winter Party”, după care vor continua cu spectacolele susţinute de Cosmin Agache (finalist în prima ediţie a concursului „Românii au talent”, DeepCentral și Alexandra Ungureanu&Crush. Ziua de duminică este rezervată spectacolelor de muzică populară, pe scenă urmând să urce Pamfil Roată, Ionuţ Candrea, Mădălina Candrea, Daiana Ivaşcu, Ionela Niţucă, Teodora Negrea, Miruna şi David Ţăran, Constantin Bahrin, Ansamblurile „Dorna Dorului” și „Plaiurile Dornelor”, din Vatra Dornei, Ansamblul „Dor Românesc”, invitatul special de anul acesta fiind interpreta Matilda Pascal Cojocăriţa. Spectacolele de la scenă vor începe la ora 19:00, în zilele de vineri și sâmbătă, iar cel de duminică de la ora 14:00. Prezentatorul întregului eveniment este Doru Bighiu, de la Orion FM. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei vor avea loc în perioada 15 – 18 februarie.
 Vizualizări articol: 3477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Serbările Zăpezii de la Vatra Dornei vor avea loc în perioada 15 – 18 februarie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei