Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 7 (6717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Șoferul care a accident grav un pieton și a fugit, cercetat în libertate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bărbatul din Mălini care a accidentat grav un pieton și a părăsit locul faptei a scăpat din arest după 24 de ore, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria Fălticeni. Aceștia au respins propunerea de arestare formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, stabilindu-i în schimb inculpatului măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. Mihai Gușă, în vârstă de 31 de ani, va răspunde pentru trei infracțiuni la regimul rutier, asta în condițiile în care când a provocat accidentul avea și permisul suspendat.

Accidentul s-a petrecut luni seară, pe DJ 209A, pe raza comunei Mălini. Din cercetările efectuate până acum rezultă că șoferul a lovit cu autoturismul un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Mălini, care se afla pe partea carosabilă, după care a părăsit locul faptei și a abandonat vehiculul la o distanță de aproximativ 2 kilometri. 

Pe timpul cercetărilor poliției la fața locului s-a prezentat o tânără de 25 de ani, soția bărbatului, care a declarat că ea a condus maşina, în timp ce soțul era pasager în autoturism. Din cercetările poliției rezultă însă că aceasta nu a dat declarații reale, iar la volan s-a aflat bărbatul, Mihai Gușă, în vârstă de 31 de ani.

Bărbatul de 40 de ani a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava, cu multiple leziuni grave. El a fost diagnosticat preliminar cu un traumatism cranian acut sever, traumatisme severe la coloana cervicală, la bazin și în zona abdominală, fractură de gambă și șoc hemoragic.

Cei doi soți au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru femeie și de  0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cazul alcoolemiei bărbatului nu se poate vorbi de stare de ebrietate, având în vedere concentrația foarte redusă.

În aceste condiții, bărbatul de 31 de ani a fost pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și ”conducerea unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”.

Prin decizia Judecătoriei Fălticeni, inculpatul are impusă obligația de a  se supune unui program de supraveghere, de a nu părăsi limita teritorială a județului Suceava, de a nu conduce autovehicule, plus alte restricții.

Decizia Judecătorii Fălticeni, privind măsura controlului judiciar, poate fi contestată la instanța superioară, iar inculpatul se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul care a accident grav un pieton și a fugit, cercetat în libertate.
 Vizualizări articol: 1481 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șoferul care a accident grav un pieton și a fugit, cercetat în libertate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei