Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 7 (6717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din sursă externă

Poliția și Jandarmeria fac angajări pentru posturi de operator date, ospătar sau bucătar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Structuri ale Ministerului Afacerilor de Interne din Suceava au scos la concurs în această perioadă posturi pentru personal contractual, recrutat din sursă externă. Este vorba de patru posturi vacante în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, pentru meseriile de operator controlor date, referent, îngrijitor și ospătar. Cerințele sunt legate de calificări în domeniu, acolo unde este cazul. Pentru ospătar, de exemplu, candidații trebuie să fie absolvenţi de studii liceale cu diplomă de bacalaureat şi studii de calificare ca ospătar.  Pentru operator controlor date, candidații trebuie să fie absolvenţi de studii liceale cu diplomă de bacalaureat, să deţină certificat de absolvire a unui program de formare profesională pentru ocupaţia operator introducere date/operator introducere, validare şi prelucrare date sau să fi obţinut la examenul de bacalaureat competenţe digitale „Utilizator avansat/experimentat”.

 Dosarele de concurs se vor depune la sediul instituţiei, până la data de 26.01.2018, cu excepţia fişei de aptitudine în muncă, care va fi depusă până la data de 23.02.2018. Selecţia dosarelor se va realiza în perioada 26 -27.02.2018.  Proba scrisă și interviul vor avea loc la începutul lunii martie.

Pentru toate detaliile suplimentare, cei interesați sunt îndrumați să se adreseze Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, de la persoana care asigură secretariatul comisiei, la telefonul 0230/203112, de luni până vineri, între orele 09:00 – 14:00, sau pe site-ul www.sv.politiaromana.ro,la secţiunea ”CARIERĂ” – posturi scoase la concurs.  

Și Jandarmeria Suceava face înscrieri în această perioadă pentru un post de bucătar la popota unității. Înscrierile se fac până pe 16 ianuarie, iar concursul va avea loc pe data de 5 aprilie 2018. Se cere vechime în muncă de minimum un an.

Și în acest caz, pentru detalii suplimentare, se poate contacta Jandarmeria Suceava, la numărul de telefon 0230.522998, la Serviciul Resurse Umane.

Și Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava a avut scoase la concurs pentru încadrare din sursă externă trei posturi de subofițeri în compartimentele Financiar, Achiziții Publice, Tehnologia informației, respectiv un post de ofițer specialist II instructor sportiv. Perioada de înscrieri pentru aceste posturi s-a încheiat, iar important de precizat este că în total sunt în jur de o sută de candidați care au depus dosare.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliția și Jandarmeria fac angajări pentru posturi de operator date, ospătar sau bucătar.
 Vizualizări articol: 5199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Poliția și Jandarmeria fac angajări pentru posturi de operator date, ospătar sau bucătar5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei