Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 5 (6715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Viteză şi alcool

Tineri băuţi, implicaţi într-un grav accident: o maşină a intrat într-un stâlp şi într-un gard şi s-a răsturnat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident rutier s-a petrecut duminică noapte pe artera principală din municipiul Câmpulung Moldovenesc, după ce o maşină în care se aflau patru tineri, scăpată de sub control, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard şi s-a răsturnat. În urma impactului, unul dintre tineri a fost rănit foarte grav, iar ieri se afla în stare critică la  Spitalul Judeţean Suceava. Ceilalţi trei tineri din maşină au suferit şi ei leziuni şi toţi consumaseră alcool. Poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la care dintre ei s-a aflat la volan, astfel că toţi trei au fost verificaţi cu etilotestul. Ulterior, în cadrul anchetei, s-a stabilit că la volan s-a aflat un tânăr în vârstă de 33 de ani, cu o concentraţie mare de alcool: 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.40, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Din cercetările preliminare ale poliţiştilor rutieri rezultă că şoferul, Ionel Moroşan, în vârstă de 33 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, aflat la volanul unui autoturism VW, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe fondul vitezei şi al consumului de alcool. Maşina a intrat în derapaj, a pătruns pe sens opus, a acroşat lateral un stâlp, a izbit violent un gard împrejmuitor şi s-a răsturnat pe cupolă.

La faţa locului au ajuns pompieri militari de la Câmpulung Moldovenesc, pasagerul din dreapta fiind găsit încarcerat. Acesta, Cătălin Ioan H., în vârstă de 28 de ani, era inconştient şi avea un traumatism foarte sever la cap.

Tânărul în vârstă de 28 de ani a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, cu diagnosticul preliminar comă gradul III,traumatism cranio-facial acut, traumatism toraco-abdominal, fiind internat pe secţia Neurochirurgie, în stare gravă.

Din cauza stării grave de sănătate, acest tânăr nu a putut fi testat cu etilotestul.

În afara celui care este suspectat că se afla la volan, ceilalţi doi bărbaţi implicaţi în accident aveau concentraţii de 0,90, respectiv 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul şi a elimina orice dubiu cu privire la cine s-a aflat la volan.

Cercetările continuă pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, însă urmează a fi extinse şi privind infracţiunea de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tineri băuţi, implicaţi într-un grav accident: o maşină a intrat într-un stâlp şi într-un gard şi s-a răsturnat.
 Vizualizări articol: 2955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Tineri băuţi, implicaţi într-un grav accident: o maşină a intrat într-un stâlp şi într-un gard şi s-a răsturnat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei