Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 5 (6715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Băut şi violent

Un bărbat s-a enervat că soţia a refuzat să doarmă în acelaşi pat cu el şi amanta şi a provocat un adevărat scandal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 50 de ani din comuna Siminicea s-a ales cu un dosar penal şi a fost internat în Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, după ce s-a îmbătat şi a provocat un adevărat scandal la locuinţa sa. Poliţiştii veniţi să aplaneze conflictul au fost acuzaţi de bărbat că i-au răpit prietena cu o seară înainte, atunci când, venit acasă cu aceasta, îi propusese soţiei să doarmă toţi trei în acelaşi pat. Cercetările poliţiei au arătat faptul că scandalul din casa lui Nicolae T. a început în seara de Bobotează, când bărbatul a ajuns acasă cu o prietenă şi toate bagajele acesteia, spunându-i soţiei că femeia este verişoara sa. Soţia bărbatului a bănuit însă că este vorba de o amantă a acestuia şi a refuzat de la început prezenţa acesteia în casa celor doi. Scandalul a luat amploare atunci când soţia acestuia nu a fost de acord ca toţi trei să doarmă în acea noapte în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat. Enervat peste măsură, în jurul orei 22.30, bărbatul a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că soţia sa provoacă scandal la domiciliu, în scurt timp un echipaj ajungând la locuinţa celor doi. Aici poliţiştii au constatat că Nicolae T. se afla în stare avansată de ebrietate, tocmai el fiind cel care provoca scandal. În urma discuţiilor purtate cu cei trei, poliţiştii au aflat că cea pe care bărbatul o adusese la locuinţa sa şi pe care a prezentat-o drept verişoara lui era o femeie de 49 de ani din judeţul Botoşani, cu prezenţa căreia soţia bărbatului nu era nicicum de acord. La locuinţa familiei au ajuns în scurt timp şi rudele soţiei, care au convins-o pe pretinsa verişoară să părăsească domiciliul celor doi soţi, lăsând bagajele în locuinţă. Bărbatul a fost amendat contravenţional de poliţişti pentru provocarea întregului scandal şi refuzul de a coopera cu oamenii legii.

 

A doua zi poliţiştii au fost reclamaţi că i-au răpit bărbatului ”verişoara” şi au fost nevoiţi să-l încătuşeze pe scandalagiu

 Duminică dimineaţa scandalul a continuat, iar în jurul orei 08.20 Nicolae T. a sunat din nou la 112,  anunţând că poliţiştii prezenţi cu o seară înainte la locuinţa sa i-au răpit „verişoara". Un alt echipaj de poliţie s-a deplasat din nou la locuinţa bărbatului, unde au constatat că acesta era tot în stare avansată de ebrietate. Bărbatul a ameninţat că o va omorî pe soţia sa, astfel încât la sosirea poliţiştilor, el a fost încătuşat. Poliţiştii au solicitat în acelaşi timp sprijinul unui echipaj al ambulanţei, cu care bărbatul a fost transportat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Judeţean Suceava.   

Poliţiştii au deschis pe numele bărbatului de 50 de ani un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. Scandalagiul a fost de asemenea sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 de lei pentru apelare abuzivă la numărul unic 112. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a succesiunii evenimentelor din locuinţa celor doi soţi şi dacă se impune, luarea unor măsuri de siguranţă în privinţa relaţiei dintre cei doi soţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat s-a enervat că soţia a refuzat să doarmă în acelaşi pat cu el şi amanta şi a provocat un adevărat scandal.
 Vizualizări articol: 5649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Un bărbat s-a enervat că soţia a refuzat să doarmă în acelaşi pat cu el şi amanta şi a provocat un adevărat scandal1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei