Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 5 (6715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Doi tineri au fost prinşi în trafic băuţi şi fără permise de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Controalele efectuate de poliţişti la sfârşit de săptămână au dus la identificarea în trafic a unor tineri care conduceau vehiculele sub influenţa alcoolului şi fără a deţine permise de conducere valabile.

Un prim caz a fost identificat duminică dimineaţă, în jurul orei 05.25, când poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni au oprit pentru control un autoturism Fiat Punto, pe DN 2E, în localitatea Cornu Luncii. La volanul vehiculului se afla Ioan M., un tânăr de 21 de ani, din comuna Şcheia. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă la spital tânărul a refuzat prelevarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În urma neprezentării permisului de conducere, poliţiştii au făcut verificări în baza centralizată de date, constatând că tânărul de 21 de ani nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.30, o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control, pe un drum comunal din comuna Putna, în zona Mănăstirii Sihăstria Putnei, un autoturism Mitsubishi cu volanul pe partea dreaptă, căruia îi lipsea plăcuţa de înmatriculare faţă. La volan a fost identificat Vasile Petru L., de 23 de ani, din Putna, care le-a arătat poliţiştilor un permis de conducere provizoriu, emis în Marea Britanie. Cercetările ulterioare au arătat faptul că tânărul de 23 de ani nu are dreptul de a conduce autovehicule în România, cu acel permis de conducere provizoriu. Verificările efectuate în bazele de date ale poliţiei au arătat că cel de la volan nu are un permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul înregistrat de aparat a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărul fiind sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.305 lei. Abaterile nu s-au oprit aici, poliţiştii descoperind că autoturismul Mitsubishi nu este asigurat cu poliţă RCA valabilă, motiv pentru care i-au fost reţinute certificatul şi plăcuţa de înmatriculare a maşinii, conducătorul auto fiind sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.000 de lei. Şoferul s-a ales şi cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi tineri au fost prinşi în trafic băuţi şi fără permise de conducere.
 Vizualizări articol: 1690 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi tineri au fost prinşi în trafic băuţi şi fără permise de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei