Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 5 (6715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Brandurile din Iulius Mall Suceava sărbătoresc noul an cu reduceri de până la 70%

Miercuri, 10 Ianuarie 2018 (09:59:24)

Brandurile din Iulius Mall Suceava sărbătoresc noul an cu reduceri de până la 70%.

Dacă anul nou vine şi cu dorinţa de a-ţi îmbogăţi garderoba cu piese în tendinţe, atunci te poţi bucura de promoţii atractive în magazinele cu articole vestimentare. Discounturi de până la 70% sunt la Terranova, C&A şi Valerio Studio, iar Lee Cooper şi Kenvelo propun oferte de până la 60%. Preţuri înjumătăţite sunt afişate de Nichi Cristina Nichita, Seroussi, Bigotti, Junker, iar oferte atractive pentru ţinutele în tendinţe sunt şi la H&M, C&A, Pimkie, Motivi, Janice, dar şi la celelalte magazine cu îmbrăcăminte.

Pentru cei care vor să fie în pas cu moda şi când vine vorba despre încălţăminte, modele de sezon cu reduceri de până 70% la CCC, iar discounturi de până la 60% sunt la Office Shoes. Produse la jumătate de preţ se găsesc la Deichmann, Salamander şi Medea, însă oferte sunt în majoritatea magazinelor cu articole de marochinărie.

Cei care vor să îşi petreacă timpul făcând mişcare pot alege articole sportive cu promoţii de până la 50% de la Intersport sau cu discounturi motivante, de la Adidas. Şi pentru prichindeii pasionaţi de jucării şi modă sunt reduceri de până la 50% la Noriel şi de până la 20% la Evel Mod.

Dacă Moşul nu a ghicit ce bijuterii şi accesorii îţi doreşti, acum te poţi răsfăţa cu piesele mult visate, care au promoţii cuceritoare. Spre exemplu, Meli Melo şi Tres Jolie propun preţuri înjumătăţite, iar promoţii sunt şi în celelalte locaţii specializate. Şi magazinele cu produse cosmetice şi parfumuri întâmpină noul an cu oferte, de până la 50%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brandurile din Iulius Mall Suceava sărbătoresc noul an cu reduceri de până la 70%.
 Vizualizări articol: 1120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brandurile din Iulius Mall Suceava sărbătoresc noul an cu reduceri de până la 70%0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei