Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 5 (6715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Transfer sau excursie?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şirul oricum foarte lung de transferuri eşuate tinde să devină interminabil, practic nici măcar unul dintre fotbaliştii romani plecaţi la muncă în străinătate nereuşind să justifice prin prestaţii suma plătită pentru el, oricât de mică ar fi fost aceasta. De la Adrian Mutu încoace, nici nu s-a mai pus problema transferării la vreo echipă mai acătării, iar asta face ca situaţia să fie încă mai dramatică decât pare la prima impresie: aşadar ai noştri nu prind titularizarea nici la echipe de mâna a doua din campionate de mâna a treia! Nu contează cu ce sume (majoritatea acestora fiind absolut derizorii) s-au transferat împricinaţii, nici ce speranţe îşi puseseră în ei cei care au pus botu' (dar şi banii!) la reclama mincinoasă făcută mărfii: aproape fără excepţie, în momentul când este pusă pe raft, marfa se vede ori că e cu termenul de garanţie expirat, ori e perisabilă (de obicei casantă!) ori că una scrie pe ambalaj şi alta e calitatea mărfii în interior. Să nu-mi ziceţi că Stanciu ori Chipciu, cu care a fost păcălit Anderlecht, nu se încadrează în categoriile de mai sus. Ori Chiricheş, pe care îmi este imposibil să-mi explic de ce Napoli l-a folosit atât amar de vreme, până să se fi lămurit, cred, definitiv. Un caz oarecum special îl reprezintă junele Hagi. Tatăl a ştiut exact de ce, când, cui şi pe cât trebuia să îl vândă. Ba a mai şi avut de ales dintre felurite oferte. Cu toate astea, după mai bine de un an, Ianis continua să nu conteze pentru Fiorentina. Tăticul s-a dus şi l-a recuperat, încă nu ştim în ce condiţii. Dacă mă întrebaţi, eu zic că sub formă de împrumut. Ceea ce nu mă împiedică să-l văd transferat cât de curând la ceva turci. Dacă şi de acolo se va întoarce rapid, înseamnă că de la o vreme în familia Hagi nu se mai ştie ce-i ăla transfer şi ce-i aia o excursie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transfer sau excursie?.
 Vizualizări articol: 1314 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Transfer sau excursie?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei