Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 5 (6715)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

CCI Suceava va organiza o nouă ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava va organiza o nouă ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina. Cel mai mare şi reprezentativ târg de nunţi din Suceava, organizat în parteneriat cu Iulius Mall, va aduce în faţa celor interesaţi cei mai importanţi expozanţi din domeniu şi branduri de renume. Târgul de Nunţi Bucovina va avea loc între 9 şi 11 februarie 2018, la etajul Iulius Mall Suceava.

Preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că evenimentul este un mod excelent de a afla de la experţii din domeniu ce este la modă şi de a găsi răspunsuri la toate întrebările pe care vi le puneţiîn legătură cu organizarea unei nunţi sau eveniment festiv.

„La Târgul de Nunţi Bucovina, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ţinute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ţi alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ţinută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă. Vă invităm să probaţi cât mai multe stiluri şi modele pentru a descoperi ţinuta care vă avantajează. În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenţie cele mai noi trenduri şi modele în materie de verighete şi inele de logodnă”, a spus Lucian Gheorghiu.

La târg vor participa firme specializate în decoraţiuni, specialişti care vor pune la dispoziţie toate cunoştinţele lor, firme specializate în aranjamente florale în culori şi forme inedite şi decoruri spectaculoase. „Acestea sunt elementele prin care firmele de decoraţiuni reuşesc să transforme evenimentul într-o nuntă de nota 10. Experţi în imagine, fotografie şi filmare profesională vă vor prezenta de la concept şi scripting până la fotografiere, editare şi multiplicare. Puteţi să vă lăsaţi amintirile în mâinile unor profesionişti”, a mai adăugat preşedintele executiv al CCI Suceava.

Şi pentru ca viitorii miri să aibă o nuntă aşa cum îşi doresc, reprezentaţii restaurantelor care vor fi prezente la târg vor fi deschişi să discute orice detaliu care este important, de la numărul de locuri, meniu şi toate celelalte detalii de fineţe pentru un eveniment de neuitat. La târg vor participa şi firme de cofetărie, saloane de înfrumuseţare, make-up artists şi hair-stylists. „Astfel, vizitatorii vor putea găsi tot ce ţine de organizarea unei nunţi perfecte. Aflat la cea de-a XI-a ediţie, evenimentul a devenit unul de referinţă pe piaţa târgurilor în domeniu, numărul expozanţilor şi vizitatorilor crescând de la an la an, devenind astfel cel mai mare şi cel mai important târg de nunţi din Suceava”, a mai spus Lucian Gheorghiu.

El a arătat că toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit şi la o tombolă cu premii surpriză. Pe perioada celor trei zile ale evenimentului, standurile expoziţionale vor fi deschise între orele 10:00 şi 22:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava va organiza o nouă ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina.
 Vizualizări articol: 1535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava va organiza o nouă ediţie a Târgului de Nunţi Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei